Hořká čokoláda, Strana 3
Řazení produktů
Výpis produktů
75 % čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových puků na přípravu...
Hořká čokoláda z kakaových bobů Åkesson, s kandovanou kůrou yuzu, exkluzivní kolekce...
70% čokoláda z kakaových bobů z oblasti Guayas z Ekvádoru s drcenými kávovými zrny...
Intenzivní chuť 70% hořké oblastní čokolády projasní osvěžující sladko-kyselá chuť...
Tmavá 72% čokoláda s ořechy, sultánkami a kandovanou pomerančovou kůrou. Najdete na ní...
Chartreuse je 75% hořká čokoláda, která vznikla díky unikátní spolupráci Maison Bonnat...
Tmavá 63% čokoláda z kakaových bobů z Dominikánské republiky ochucená božsky sladkými...
