Čokoláda Francois Pralus Peru 75%

Kód: FPTC24 EAN: 3760085325647 ČokoBanka doporučuje ČokoBanka doporučuje
Tato delikátní 75% čokoláda z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Peru je přímočarým vysvětlením, proč v Peru každoročně slaví „National Cocoa Day“ neboli „Národní svátek kakaa.“

7 hodnocení
Výrobce: Francois Pralus
Připraveno k odeslání
138,26 Kč bez DPH
159,00 Kč , plus doprava
Množstevní sleva:
od 5  - 1 % Sleva
od 18  - 2 % Sleva
 
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Čokoláda Francois Pralus Peru 75%

Čokoláda Francois Pralus Peru Trinitario 75%

Tato delikátní 75% čokoláda z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Peru je přímočarým vysvětlením, proč v Peru každoročně slaví „National Cocoa Day“ neboli „Národní svátek kakaa“.

Jakmile začneme čokoládu rozpouštět v ústech, potěší nás výrazná ovocnost doplněná něžným kořeněným tónem. Konzistence čokolády je jemná až krémovitá.

Ve zkratce: čokoláda, která potěší každého majitele citlivých chuťových pohárků.

Složení: kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo), cukr třtinový bio, sójový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy oříšků a mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

Specifikace
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. 75
Původ bobů Země odkud pocházejí kakaové boby, z nichž je čokoláda vyrobena. Peru
Odrůda bobů Odrůda kakaových bobů z nichž je čokoláda vyrobena. Trinitario
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. hořká
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 100
Hodnocení
Ivánková hodnotil/a: Čas: 18:19 Datum: 15.09.2016
Fantastická!
Štěpán hodnotil/a: Čas: 12:27 Datum: 11.08.2015
Ovocná, nádherně ovocná.
Zdeněk hodnotil/a: Čas: 11:53 Datum: 30.07.2015
Klobouk dolů! Tahle se Frantovi :) Pralusovi fakt povedla!
Kateřina hodnotil/a: Čas: 00:12 Datum: 30.07.2015
Kam ten Pralus na to chodi??? Má u mně pusu!!! :-)
Gisela hodnotil/a: Čas: 16:59 Datum: 07.07.2015
Výborná :-)