Amedei, mistři čokolády z Toskánska
Čokoládovna Amedei vytváří své čokolády nedaleko Pisy v městečku La Rotta Pontedera přes 20 let. Při výrobě čokolády vychází z profesionality, elegance, vášně i odhodlání vytvářet dokonalé.
Čokoládovnu vedou sourozenci Alesso a Cecilia Tessieri , která se díky zkušenostem na stážích ve Francii, Německu a Belgii stala ceněnou maître chocolatier. Recept na svoji první čokoládu Cecilia tříbila 7 let. O tom, že se její precizní příprava vyplácí svědčí řada ocenění, která čokolády této rodinné čokoládovny získávají.
Amedei je známá jako pvní italská čokoládovna, která dbá na kontrolu celého výrobního řetězce od pěstování a výběr kakaových bobů až po zabalení luxusní čokolády. Aby zajistili to nejlepší kakao, mají své vlastní plantáže ve Venezuele. S toskánskou vášní tříbí Amedei umění tvorby čokolád. S 85 národními a mezinárodními oceněními se Amedei stala vítězem v počtu zlatých ocenění Academy of chocolate v Londýně.

Tmavá jednooblastní 77% čokoláda z Ekvádoru. Vaše objevná cesta chutěmi této oblastní...

Tmavá jednooblastní 72% čokoláda vás okouzlí plnou chutí s ovocnými, jemně nakyslými...

Venezuela je země, kde stále ještě rostou původní odrůdy kakaa. 92% čokoláda z již...

Čokoláda je velmi krémové chuti i přes vysoké procento kakaa. Potěší vás jemnou vůní...