Vánoce řádí :-). Poslední šance na doručení do Vánoc! Objednávejte nejpozději v pondělí 16. 12.

Chocolate Hill Peru Criollo 77% bez cukru

Kód: CHTCBC31
90 Kč 78,26 Kč bez DPH
Skladem (77 ks)

Tmavá, low carb čokoláda, s obsahem kakaové hmoty 77 %, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Díky mletým kešu ořechům, mandlím a kakaovému máslu se vyznačuje velice jemnou chutí. Slazena je přírodním sladidlem erythritolem, které nijak nemění chuť čokolády.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chocolate Hill Peru Criollo 77% bez cukru

Tmavá, low carb čokoláda, s obsahem kakaové hmoty 77 %,, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru. Díky mletým kešu ořechům, mandlím a kakaovému máslu se vyznačuje velice jemnou chutí. Slazena je přírodním sladidlem erythritolem, které nijak nemění chuť čokolády. Vzácná odrůda Criollo propůjčuje čokoládě ovocné tóny a minimum hořkých tónů.  Mleté ořechy doplňují a zjemňují intenzivní čokoládovou chuť. Díky přírodnímu sladidlu erythritol neucítíte žádné cizí příchutě, pouze zjemňující sladkost.

Díky nízkému procentu cukrů v této čokoládě, je čokoláda vhodná i pro diabetiky nebo pro ty, kteří si hýčkají rovnovážný stav v těle, ovlivňovaný změnou glykemického indexu. 100 g této čokolády obsahuje pouze 1,2 g cukru (přirozený obsah cukru v kakaových bobech, kešu oříšcích a mandlích). Z 15,4 g sacharidů je v čokoládě 13 g cukerného alkoholu (erythritol, který se v těle nemetabolizuje - nezvyšuje glykemický index). Erythritol je sladidlo, získávané z přírodních zdrojů, běžně se vyskytujících v mnoha druzích ovoce a obilnin. Více si o něm můžete přečíst v našem článku.

Složení: kakaové boby, kakaové máslo, sladidlo erythritol (13 %), kešu ořechy, mandle. Obsah kakaové sušiny nejméně 77 %. Může obsahovat stopy mléka a ostatních skořápkových plodů.

Doporučení: Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Hmotnost a balení: 60 g, 15.3 x 9 x 1.5 cm

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně. Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;) Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na Karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vyrábí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Více podrobností o čokoládovně Chocolate Hill naleznete na www.cokobanka.cz/chocolate-hill

Nutriční hodnoty / výživové údaje 
100 g
Energie v kJ 2204
Energie v kcal 536
Tuky v g 49,5
    z toho nasycené tuky v g 27,5
Sacharidy v g 15,4
    z toho cukerné alkoholy 13
    z toho cukry v g 1,2
Vláknina 23
Bílkoviny v g 10
Sůl v g 0,1

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda
Hmotnost: 0.065 kg
? Obsah kakaové sušiny: 77
Příchuť čokolády: S PŘÍCHUTÍ, mandle, kešu
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
Zdravotní a dietní info: Bez lepku a pšenice, Bez sójového lecitinu, Bez cukru/ Dia, Vhodné pro vegetariány, Low carb (min 77 % kakaové hmoty)
? Původ kakaových bobů: Peru
Odrůda kakaových bobů: Criollo
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: hořká
Hmotnost: 60

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Chocolate Hill

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně.

Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;) Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na Karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vyrábí prvnotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Oblíbil si zejména aromatickou odrůdu kakaových bobů Criollo pro její svůdné ovocné chuťové tóny.

Výsledkem je poctivá čokoláda s bohatým a pestrým spektrem chutí a vůní. Mrkněte na video z čokoládovny!