Chocolate Hill Peru Criollo 77% bez cukru s jahodami a pistáciemi

Kód: CHTCBC33
93 Kč 80,87 Kč bez DPH
Skladem (24 ks)

Tmavá, 77%, low carb čokoláda, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru.  Kombinace výtečné chuti čokolády se svěžími tóny pistácií a mrazem sušených jahod si již získala mnohé příznivce. Proto nyní nově i ve verzi bez cukru, slazená pouze přírodním sladidlem erythritolem, které nijak nemění chuť čokolády a zjemněná přirozeně sladkými zamletými mandlemi a kešu oříšky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chocolate Hill Peru Criollo 77% bez cukru s jahodami a pistáciemi

Tmavá, 77%, low carb čokoláda, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru.  Kombinace výtečné chuti čokolády se svěžími tóny pistácií a mrazem sušených jahod si již získala mnohé příznivce. Proto nyní nově i ve verzi bez cukru, slazená pouze přírodním sladidlem erythritolem, které nijak nemění chuť čokolády a zjemněná přirozeně sladkými zamletými mandlemi a kešu oříšky.

Vzácná odrůda Criollo propůjčuje čokoládě ovocné tóny a minimum hořkých tónů. Díky nízkému procentu cukrů v této čokoládě, je čokoláda vhodná i pro diabetiky nebo pro ty, kteří si hýčkají rovnovážný stav v těle, ovlivňovaný změnou glykemického indexu. 100 g této čokolády obsahuje pouze 1,4 g cukru (přirozený obsah cukru v kakaových bobech, kešu oříšcích a mandlích). Z 15,4 g sacharidů je v čokoládě 12,3 g cukerného alkoholu (erythritol, který se v těle nemetabolizuje). Erythritol je sladidlo, získávané z přírodních zdrojů, běžně se vyskytujících v mnoha druzích ovoce a obilnin. Více si o něm můžete přečíst v našem článku.

Složení: kakaové boby, kakaové máslo, sladidlo erythritol (12,3 %), kešu ořechy, mandle, pistácie (3,15 %), lyofilizované jahody (mrazem sušené) (2,36 %). Obsah kakaové sušiny nejméně 77 %. Může obsahovat stopy mléka a ostatních skořápkových plodů.

Doporučení: Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Hmotnost a balení: 63,5 g, 15.3 x 9 x 1.5 cm

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně. Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;) Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na Karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vyrábí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Více podrobností o čokoládovně Chocolate Hill naleznete na www.cokobanka.cz/chocolate-hill

Nutriční hodnoty / výživové údaje 
100 g
Energie v kJ 2229
Energie v kcal 541
Tuky v g 49,8
    z toho nasycené tuky v g 26,3
Sacharidy v g 15,7
    z toho cukerné alkoholy 12,3
    z toho cukry v g 1,4
Bílkoviny v g 10,3
Sůl v g 0,1

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda
Hmotnost: 0.068 kg
Obsah kakaové sušiny: 77
Příchuť čokolády: S PŘÍCHUTÍ, pistácie, jahody (lyofilizované)
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
Dietní info: Bez lepku a pšenice, Bez sójového lecitinu, Dia (bez cukru), Vhodné pro vegetariány, Low carb (nízkokalorická)
Původ kakaových bobů: Peru
Odrůda kakaových bobů: Criollo
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: hořká
Hmotnost: 64

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Chocolate Hill

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně.

Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;) Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na Karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vyrábí prvnotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Oblíbil si zejména aromatickou odrůdu kakaových bobů Criollo pro její svůdné ovocné chuťové tóny.

Výsledkem je poctivá čokoláda s bohatým a pestrým spektrem chutí a vůní. Mrkněte na video z čokoládovny!