Čokoláda Standout Chocolate Belize Maya Mountain 85%
Kód: STA-1010Detailní popis produktu
Čokoláda Standout Chocolate Belize Maya Mountain 85% 50 g
Tmavá 85% čokoláda z oblíbeného kakaa pěstovaného v oblasti Maya Mountain v Belize. Vyznačuje se tóny červeného ovoce – brusinky, jahody – a citrusů. Dobrou chuť!
Složení: Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy mléka.
Hmotnost: 50 g
Standout Chocolate je švédská čokoládovna, která se zaměřuje se na co největší udržitelnost svých výrobků. Čokolády jsou ručně vyráběné bean-to-bar jen z kakaových bobů a třtinového cukru. Kromě excelentních ingrediencí si zakládají také na komunikaci s pěstiteli kakaa a jejich adekvátnímu ohodnocení – tím je dále zajištěna dlouhodobě vysoká kvalita kakaa, ale i dobré životní a pracovní podmínky všech, kteří se na výrobě jejich čokolád podílejí. Udržitelnost aplikují také na obaly – vnitřní obal čokolády je z kompostovatelného biofilmu, vnější pak z recyklovaného papíru. Tyto unikátní čokolády tak nezatěžují planetu a požitek z nich je ještě větší.
| Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
|---|---|
| Energie v kJ | 2616 |
| Energie v kcal | 624 |
| Tuky v g | 50 |
| z toho nasycené tuky v g | 29 |
| Sacharidy v g | 34 |
| z toho cukry v g | 15 |
| Bílkoviny v g | 11 |
| Sůl v g | 0 |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.05 kg |
| EAN: | 7350101590034 |
| ? Obsah kakaové hmoty: | 85 |
| Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
| Příchuť čokolády: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
| Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
| ? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Belize |
| Zdravotní a dietní info: | Low carb (bez cukru nebo min 77 % kakaa), Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
| Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
| Druh čokolády: | tmavá |
| Hmotnost: | 50 |
| Značka: | Standout Chocolate |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Standout Chocolate je švédská čokoládovna, která se zaměřuje se na co největší udržitelnost svých výrobků. Čokolády jsou ručně vyráběné bean-to-bar jen z kakaových bobů a třtinového cukru. Kromě excelentních ingrediencí si zakládají také na komunikaci s pěstiteli kakaa a jejich adekvátnímu ohodnocení – tím je dále zajištěna dlouhodobě vysoká kvalita kakaa, ale i dobré životní a pracovní podmínky všech, kteří se na výrobě jejich čokolád podílejí. Udržitelnost aplikují také na obaly – vnitřní obal čokolády je z kompostovatelného biofilmu, vnější pak z recyklovaného papíru. Tyto unikátní čokolády tak nezatěžují planetu a požitek z nich je ještě větší.
