Čokoláda Pralus Francois Colombie 75%

Kód: FPTC02 EAN: 3760085320147
75% čokoláda připravená z kakaa variety Trinitario pěstovaného v Kolumbii. Chuťově pestrá čokoláda. Střídají se kouřové tóny tabáku se sladkými tóny tropického ovoce, hroznů a ořechů. Dlouhý, lehce karamelový závěr s jemnou kyselostí.

5 hodnocení
Výrobce: Francois Pralus
Připraveno k odeslání
129,57 Kč bez DPH
149,00 Kč , plus doprava
Množstevní sleva:
od 5  - 1 % Sleva
od 18  - 2 % Sleva
 
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Čokoláda Pralus Francois Colombie 75%

Čokoláda Francois Pralus Colombie Trinitario 75%

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v Kolumbii. Chuťově pestrá čokoláda. Střídají se zemité tóny kávy a tabáku se sladkými tóny tropického ovoce, hroznů a ořechů. Dlouhý, lehce karamelový závěr s jemnou kyselostí.

Pro milovníky ušlechtilých nápojů doporučujeme k této čokoládě dvanáctiletý kolumbijský rum Dictator.

Složení: kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo), cukr, sójový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy oříšků a mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2427
Energie v kcal 585
Tuky v g 44
    z toho nasycené tuky v g 28
Sacharidy v g 33
    z toho cukry v g 26
Vláknina 11
Bílkoviny v g 9,4
Sůl v g stopové množství
Specifikace
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. 75
Původ bobů Země odkud pocházejí kakaové boby, z nichž je čokoláda vyrobena. Kolumbie
Odrůda bobů Odrůda kakaových bobů z nichž je čokoláda vyrobena. Trinitario
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. hořká
Bio ne
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 100
Hodnocení
Pavla hodnotil/a: Čas: 18:49 Datum: 27.07.2015
Tak tahle je hódně neobvyká. Jestli znáte ten pocit, že "si musíte dát ještě kousek, protože si nejste jisti, co to tam vlastně je", tak to jsem přesně zažívala s touhle čokoládou. Úplně jiná než všechny co znám...