Čokoláda bez sóji
Široký výběr gurmánských čokolád bez sóji.
Sója se v čokoládách obvykle vyskytuje ve formě sójového lecitinu.
V těchto čokoládách ho nenajdete a vychutnáte si ji i pokud máte na sóju alergii.
Mnohé z čokolád jsou navíc ověnčené medailemi z mezinárodních soutěží. Dobrou chuť!
Čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jedno-oblastních (single-origin) čokolád...
100% čokoláda připravená z kakaových bobů vzácné aromatické odrůdy Criollo pěstovaných...
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda s kousky karamelu (18 %) připraveného na slaném...
Degustační sada jednooblastních (single-origin) miničokoládek Tropique (40ks) z...
Cestovní gurmánskou sadu dvaceti mléčných miničokoládek při vašich cestách v...
Čokoládové fondue od mistra Francois Praluse je vrcholnou lahůdkou: 75% hořká čokoláda...
Géant des Brumes je výjimečná 75% hořká čokoláda připravená z kakaových bobů...
Les Sirénes je výjimečná 75% hořká čokoláda připravená z čistých kakaových bobů...
Jedna z nejslavnějších odrůd světa Chuao z dílny mistra čokolatiéra Francoise Praluse,...
Fondant au Cafe je prvotřídní hořká čokoláda s výraznou chutí černé kávy, která...
75% miničokoládka připravená z kakaových bobů odrůdy Nacional (jinak též známé pod...
Přináší chutě ostrova Jávy, který proslul kvalitou pěstovaného kakaa. Rostou zde...
75% miničokoládka připravená z kakaa variety Forastero pěstovaného na ostrově Svatého...
Pocta madagaskarskému kakau v 160 gramové luxusní pralince Françoise Praluse jemně...
80% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na přípravu...
Mléčná bean-to-bar tabulka je nejvýše ceněnou českou čokoládou na mezinárodních...
Degustační sada na seznámení s tmavými plantážními čokoládami Michel Cluizel Premier...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená ze vzácných kakaových bobů z Mexika....
Výjimečně aromatická 51% mléčná plantážní čokoláda z brazilské plantáže „Riachuelo“ v...
Tato 71% plantážní čokoláda je pravděpodobně nejexotičtější z plantážních čokolád...
Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně....
Sedm tmavých 75% čokolád ušlechtilého původu od francouzského čokolatiéra Stéphana...