Čokoláda - to nejlepší z planety Země
-
Mléčná
-
Hořká
-
Hořká 99-100%
-
Bílá
-
Ochucená
-
Horká čokoláda a kakao
-
Na vaření a pro cukráře
-
Tabulky
-
Degustační sady
-
Čokoládové krémy
-
Obří čokolády
-
Miničokoládky
-
Oříšky v čokoládě
-
Výhodné balení

V elegantním Pařížském designu je tato degustační sada od Michela Cluizela prostě k nakousnutí. :) Obsahuje 12 čokolád štědře posypaných sušeným ovocem a oříšky. Stylová...

Křupavě svěží maliny sušené mrazem a pistácie, kterými je čokoláda hojně posypána, vyvolají ve Vašich ústech výbuch chutí. Přinutí Vás k tanci a smíchu. Čokoláda z bobů nejvyšší...

Nová degustační sada v elegantním Pařížském designu. Objevte šest nejlepších pralinek s tradičně připravovaným praliné a ganaché, dále křupavé mandle a kávová zrna v tmavé...

V elegantním Pařížském designu je tato degustační sada od Michela Cluizela prostě k nakousnutí. :) Obsahuje 12 čokolád štědře posypaných sušeným ovocem a oříšky. Stylová...
Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což?
Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou
Zobrazit více ...
- od respektovaných čokolatiérů
- ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
- z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
- některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
- „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.
Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.