Čokoláda DARCIS Peru 72%
Kód: DARCISHC02Detailní popis produktu
Čokoláda DARCIS Peru Ucayali San Gerardo 72 % 75g
Výjimečná tabulka hořké čokolády, která odhaluje dřevité a kořeněné tóny: skořice, hřebíček. A decentněji tóny cukru muscovado a kokosu. Je to hořká čokoláda s mírnou trpkostí.
Peru je známé produkcí největší genetické rozmanitosti kakaa na světě. Kakao roste v amazonském deštném pralese, na východním svahu And, v nadmořské výšce 200 až 900 metrů. Tato peruánská džungle má tropické klima, horké a vlhké, s optimálními klimatickými podmínkami pro produkci kakaa.
Složení: kakaové boby (min. 72 %), třtinový cukr, čisté kakaové máslo, slunečnicový lecitin. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.
Hmotnost: 75 g
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 1363 |
Energie v kcal | 325 |
Tuky v g | 17 |
z toho nasycené tuky v g | 10 |
Sacharidy v g | 30 |
z toho cukry v g | 27 |
Bílkoviny v g | 13 |
Sůl v g | 0,14 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
---|---|
Hmotnost: | 0.075 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 72 |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
Příchuť čokolády: | BEZ PŘÍCHUTĚ |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Peru |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | hořké |
Hmotnost: | 75 |
Značka: | Darcis |
Výrobce: | Darcis |
Obsah kakaové hmoty: | 72 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Jean-Philippe Darcis, ambasador belgické čokolády a průkopník makronek v Belgii, je stejně jako jeho božské výtvory jemný, štědrý, gurmánský a vášnivý!
Své know-how a kreativitu rozvíjel s těmi největšími: Lenôtrem, Belouetem, Wittamerem, Richardem… a rozvinul si vášeň pro čokoládu. Založil si vlastní laboratoře a v roce 1996, ve věku pouhých 25 let, otevřel svou první degustační místnost. Nyní má již několik prodejen v Belgii i v zahraničí. Ve Verviers, svém milovaném městě, založil muzeum čokolády, akademii a nádhernou degustační místnost. Jeho přístup kombinuje tradici a inovaci, řemeslnou dokonalost a otevřenost světu. Inspirativní model, který si plně zasloužil naše uznání.
Jean-Philippe Darcis, milovník ušlechtilých a rafinovaných chutí, si s chutěmi a texturami pohrává jako opravdový kouzelník. Spojuje tradici a kreativitu v mistrovském know-how a znovuobjevuje materiál, který je sublimován v jemných kombinacích, aby uvolnil ty nejautentičtější vůně, za jejichž hledáním neváhá cestovat po světě a na kakaové plantáže, aby našel boby, které jeho výtvorům dodají specifický a rozpoznatelný nádech. Jeho touha vybírat nejušlechtilejší suroviny a zdůrazňovat know-how farmářů ho přirozeně vedla ke spolupráci s místními producenty, kdykoli to bylo možné, a k zaměření se na výrobu vlastní BEAN-to-BAR čokolády z bobů, nakupovaných na malých fair trade plantážích po celém světě.
Tento mnohonásobný mezinárodní medailista (např. zlato na International Chocolate Awards) neustále hledá inovace, a to jak v oblasti chuti, tak v technikách prezentace produktů. Jean-Philippe sbírá tituly a od roku 2001 je držitelem Mezinárodní ceny za belgickou čokoládu. Proto mu byl, mimo jiné, udělen titul „Ambasador belgické čokolády“ na celý život...
Jsme hrdi na to, že se ČokoBanka stala exkluzivním distributorem pro celou střední Evropu (ČR, Slovensko, Polsko, Maďarsko).
Výrobní společnost : | DARCIS CHOCOLAT & PÂTISSERIE sa |
---|---|
Adresa : | Esplanade de la Grâce 1 4800 Verviers - Belgium |