Čokoláda bez cukru

10 položek celkem
FPTC09 1000
146,96 Kč bez DPH
169 Kč

100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaného na Madagaskaru. Oceněna stříbrnou medailí na Academy of Chocolate v Londýně v roce 2009.

FPMC09 MINI 1000
8,61 Kč bez DPH
9,90 Kč

100% miničokoládka připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaného na Madagaskaru. Oceněna stříbrnou medailí na Academy of Chocolate v Londýně v roce 2009.

BNTC10 max
Skladem (31 ks)
155,65 Kč bez DPH
179 Kč

100% čokoláda. Pouze pro otrlé povahy! Silně hořko-kyselá chuť.

FPKP01G250 1000
240,87 Kč bez DPH
277 Kč

Čisté (100%) bio kakao z kakaových bobů čokolatiéra Francois Pralus. Francois Pralus má plantáž na ostrově Nosy Be na severozápadě Madagaskaru a pěstuje zde vysoce aromatické...

MKTC03N 1000
86,09 Kč bez DPH
99 Kč

100% hořká čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru.

BNHC03 1000
Novinka
346,96 Kč bez DPH
399 Kč

100% čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě hoblinek na přípravu tradiční francouzské horké čokolády.

BNTC97 max
Sleva
159 Kč –13 %
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

Hořká 65% čokoláda s náhradním sladidlem maltitolem. Čokoláda velmi jemné - na jazyku se rozplývající - konzistence. Zajímavý svěží chuťový tón čerstvých zralých jahod.

AKTC11 1000
Novinka
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

Delikátní 100% čokoláda s křupavými kousky kakaových bobů. Kakaové boby odrůdy Forastero pěstuje Bertil Akesson na slavné farmě Fazenda Sempre Firme v Brazílii.

BNTC97 max
138,26 Kč bez DPH
159 Kč

Hořká 65% čokoláda s náhradním sladidlem maltitolem. Čokoláda velmi jemné - na jazyku se rozplývající - konzistence. Zajímavý svěží chuťový tón čerstvých zralých jahod.

AKTC09 1000
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

Tato lahůdková 100% čokoláda je připravena z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z plantáže Ambolikapiky na Madagaskaru.

Čokoláda bez cukru

Čokolády bez cukru z gurmánských rodinných čokoládoven se staletou tradicí. Z nejkvalitnějších kakaových bobů vzácných odrůd. Mnohé ověnčené medailemi z mezinárodních soutěží.

I čokoláda bez cukru může být lahůdkou pro fajnšmekry. Dobrou chuť!