ZNAČKY, Strana 2
-
Dárkové BOXY
-
Dárková balení
-
Dárky k objednávkám zdarma
-
Bonnat
-
BESKID CHOCOLATE
-
DARCIS
-
Francois Pralus
-
Steiner & Kovarik
-
XC Alchemy
-
Menakao
-
Akesson
-
AtelieR
-
Mathez
-
chocoMe
-
Michel Cluizel
-
ČokoBanka
-
Cacaosuyo
-
Chocolate Tree
-
Fjak
-
Krak Chocolate
-
Standout Chocolate
-
TAZA
-
Raaka Chocolate
-
Quantu Chocolat
-
Fruition Chocolate
-
To'ak Chocolate
-
Lílá čokoláda
-
Jordi´s
-
MIA, made in Africa
-
Willie’s Cacao
Řazení produktů
Výpis produktů
Čokoládové fondue od mistra Francois Praluse je vrcholnou lahůdkou: 75% hořká čokoláda...
Pět vysokoprocentních mléčných a hořkých 55 - 65 % čokolád ušlechtilého původu v...
Pět exotických chutí (4 hořké 65 % čokolády s ovocem nebo pistáciemi a jedna ušlechtilá...
Pět vysokoprocentních mléčných 65 % čokolád v dárkovém balení pro objevitele síly...
Pět hořkých čokolád "Grands Crus Historiques", vybrané Stéphanem Bonnatem, jsou tabulky...
Ultimátní čokobox pro všechny opravdové Čokoholiky! Ten nejlepší výběr specialit od...
Degustační sada oblíbených single origin čokoládových Bitcoinů od Bonnata představuje...
Bonboniera plná marshmallows medvídků z hořké a mléčné čokolády probouzí vzpomínky z...
Náš tajný favorit mezi ovocnými chutěmi - mangovo ananasový džem vytvořený jako ideální...
Géant des Brumes je výjimečná 75% hořká čokoláda připravená z kakaových bobů...
Les Sirénes je výjimečná 75% hořká čokoláda připravená z čistých kakaových bobů...
Ovocná, ale stále čokoládová - to je nová hořká čokoláda "Chocolat noir et mangue" od...
Pistáciová, ale stále čokoládová - to je nová hořká čokoláda "Chocolat noir et...
Ovocná, ale stále čokoládová - to je nová hořká čokoláda "Chocolat noir et orange" od...
Jedna z nejslavnějších odrůd světa Chuao z dílny mistra čokolatiéra Francoise Praluse,...
Hořká čokoláda z kakaových bobů z oblasti Choroni exkluzivní kolekce Ateliér...
Hořká čokoláda z kakaových bobů Chuao z exkluzivní bean-to-bar kolekce...
Hořká čokoláda s drcenými kakaovými boby Chuao z exkluzivní bean-to-bar kolekce...
Hořká čokoláda z kakaových bobů z oblasti Kokoa Kamili exkluzivní kolekce Ateliér...
Hořká čokoláda z kakaových bobů Rugoso exkluzivní kolekce Ateliér čokoládovny...
Hořká čokoláda z kakaových bobů Rugoso, s panko strouhankou, exkluzivní kolekce Ateliér...
Ovocná, ale stále čokoládová - to je nová hořká čokoláda "Chocolat noir et fraise" od...
Fondant au Cafe je prvotřídní hořká čokoláda s výraznou chutí černé kávy, která...
Delikátní francouzské kakaové lanýže s pomerančovým likérem Cointreau ve zlatém...
Delikátní francouzský kakaový lanýž s pomerančovým likérem Cointreau. Chuť likéru...
Oceněné hořké miničokoládičky chocoMe bez přidaného cukru s lyofilizovanou...
Oceněné mléčné miničokoládičky chocoMe s praliné z lískových oříšků z Piemontu a...
Oceněné hořké čokoládové miničokoládičky chocoMe s malinovou náplní. Čerstvé, lehce...
Oceněné hořké miničokoládičky chocoMe s mangovou náplní. Exotickou chuť tropického...
Oceněné hořké miničokoládičky s čokoládovou náplní s příchutí ginu. Pod elegantním...
Oceněné mléčné miničokoládičky chocoMe se slanou pistáciovou náplní. Základem je...
75% miničokoládka připravená z kakaových bobů odrůdy Nacional (jinak též známé pod...
Tato delikátní 75% čokoláda z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Peru je přímočarým...
75% miničokoládka připravená z kakaa variety Forastero pěstovaného na ostrově Svatého...
Dos Cielos je výjimečná vysokoprocentní 65% mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů...
55% mléčná čokoláda s kořením a solí. Mléčná čokoláda inspirovaná zážitky z...
50% mléčná čokoláda s kořením a solí. I hudba inspiruje chuť, mléčná čokoláda jako...
54% mléčná čokoláda s kořením a solí. Chuť této mléčné čokolády je inspirovaná...
Je libo tabulkovou kávu? Tato úžasná mléčná kávoláda od Francoise Praluse vám toto...
Mistři čokolatiéři z Atelieru přinášejí delikatesu v podobě nepražených kakaových bobů...
80% čokoláda připravená z vybrané směsi kakaových bobů odrůd Criollo, Trinitario a...
Pocta madagaskarskému kakau v 160 gramové luxusní pralince Françoise Praluse jemně...
Poctivý pistáciový krém z dílny Francois Pralus z jemně pražených pistácií, špetky...
Šišky ve zlatém obalu z jemné mléčné čokolády a měkkého nugátového krému (gianduja)...
Pražené kakaové boby vzácné aromatické odrůdy Criollo pěstované na Madagaskaru, obalené...
Mistři čokolatiéři z Atelieru přinášejí delikatesu v podobě pražených kakaových bobů...
Tmavé rozinky té nejvyšší kvality obaleny v několika desítkách mikrovrstev mléčné 35%...
Omamný blend s kořením, s květy vlčího máku a dubovým dřevem v 73% hořké čokoládě z...
