Tmavá čokoládová kytička XC Alchemy Pairing Choco Rum 73%
Kód: XC-PC06Detailní popis produktu
Tmavá čokoládová kytička XC Alchemy Pairing Choco Rum 73% 24 g
Omamný blend s kořením, s květy vlčího máku a dubovým dřevem v 73% hořké čokoládě z plantáží Venezuely se špetkou soli z Camargue. Tuto ručně vyráběnou čokoládu od chocolatiera Dana Syrového doporučujeme ke stařeným rumům.
Snoubení: Rum s čokoládou si vychutnáte pohledem, vůní i chutí. Při servírování rumu zavěste podkovičku čokolády na okraj sklenice. Přivoňte. Ukousněte kousek čokolády a nechte ji pomalu rozplynout na jazyku. Teprve poté se napijte rumu.
Složení:
Hmotnost: 24 g (4 čokoládové kytičky)
Minimální doporučená trvanlivost – nejlépe spotřebujte do: 30.6. 2024
|
Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.
Doplňkové parametry
Kód: | XC-PC06 |
---|---|
Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
Hmotnost: | 0.024 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 73 |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
Příchuť čokolády: | S PŘÍCHUTÍ, — KOŘENÍ:, — OSTATNÍ:, sůl |
? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Venezuela |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa ořechů, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Hodnocení produktu
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů z jihofrancouzského Grasse. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.
Byla jsem naprosto spokojená s průběhem nákupu. Zboží bylo skvěle zabaleno, bylo doručeno v pořádku. Dárek udělal velkou radost - moc děkuji a tento eshop určitě doporučuji!
Nebyl to první, ani poslední nákup. Mám doma alergika na sóju a mléko a Čokobanka je shop, kde mu konečně můžu něco dobrého koupit. A že to jsou luxusní chutě! Navíc jednání se zákazníkem je úplně úžasné, takto si to představuji. No paráda :)
následování hodný
ked skusite chut cisteho kakaoveho masla v tychto cokoladach uz cokoladu kde je hlavna prisada cukor nebudete moct jest...