Zachraňte čokolády!, Strana 2

Ochutnejte mléčnou čokoládu s giandujou – jemným lískooříškovým krémem. Kakaové boby z...

Exkluzivní 75% čokoláda ze vzácných kakaových bobů původní ekvádorské odrůdy Nacional,...

Nalaďte se do ducha Velikonoc s veselými barevnými mandlemi v bílé a mléčné čokoládě z...

Bílá bean-to-bear čokoláda s 40% obsahem kakaového másla v sobě ukrývá zdraví...

V tmavé 60% čokoládě s funkčním doplňkem - dřevitou houbou Hericiem ucítíte jemné tóny...

Hořká 77% bean-to-bar čokoláda z řady Aluna vymazlená konopným olejem, kapkou japonské...

55% bean-to-bar čokoláda z řady Aluna je nezvykle dochucena rýží. Ta ji zjemňuje...

Unikátní bean-to-bar čokoláda je plná smetanově jemné chuti, kterou nedodává mléko ale...