PRALINKY, BONBONIÉRY a LANÝŽE

6 položek celkem
michel cluizel bonboniera cofret 25.cokobanka.cz
651,30 Kč bez DPH
749 Kč

Luxusní krabička ukrývá 25 čokoládových disků z výborné mléčné a hořké čokolády zdobených mandlemi a lískovými ořechy karamelizovanými v měděném kotlíku, pomerančovou kůrou...

FPTC61 pistaciova pekelna pralinka
346,96 Kč bez DPH
399 Kč

Tato delikátní čokoláda je vlastně jednou obrovskou pralinkou: obsahuje totiž delikátní hustý pralinkový pistáciový krém a celé kousky pistácií. To vše zalité tmavou 75%...

michel cluizel degustacni sada cokolady ovoce.cokobanka.cz
390,43 Kč bez DPH
449 Kč

V elegantním Pařížském designu je tato degustační sada od Michela Cluizela prostě k nakousnutí. :) Obsahuje 12 čokolád štědře posypaných sušeným ovocem a oříšky. Stylová...

obri pralinka francois pralus cubissime
Naskladnění: cca začátek ledna
1 216,52 Kč bez DPH
1 399 Kč

Tato delikátní čokoláda je vlastně jednou obrovskou pralinkou: obsahuje totiž náplň praliné, což je hustý krém z pražených mandlí a lískových oříšku, čokolády a...

MARG01
246,96 Kč bez DPH
284 Kč

Delikátní francouzské kakaové lanýže s grilovanými pistáciemi ve zlatém plechovém válci v elegantním matném provedení.

FPDS07 b
1 912,17 Kč bez DPH
2 199 Kč

Pekelně rafinovaný nápad na dárek. :) Degustační sada pěti pekelných pralinek z čokoládovny Francois Pralus - to jest splněný sen každého čokoholika. 800 gramů čisté radosti! V...

 

Pralinky, bonboniéry a čokoládové lanýže (Truffles)

Obří pralinky od Francois Pralus: tyto delikatesy jsou obrovskými pralinkami v původním smyslu tohoto slova: obsahují totiž náplň praliné, což je hustý krém z pražených mandlí, lískových oříšků, čokolády a zkaramelizovaného třtinového cukru.

Čokoládové bonboniéry jsou reprezentativním výběrem ručně vyráběných pralinek Michel Cluizel. Ztělesňují precizní francouzskou kvalitu ve formě luxusního dárku. Některé ručně vyráběné pralinky Michel Cluizel si u nás můžete dopřát i jen po jedné, třeba jako milou drobnost pro radost.  

Čokoládové lanýže jsou delikatesa pocházející z mlsné Francie. Jádrem je jemný čokoládovo-smetanový krém ganache, opudrovaný práškovým kakaem