Plantážní čokolády

Půlkilový balíček radosti - v sametovém měšci čeká překvapení v podobě 2 tabulek čokolád, bezpočtu pralinek, miničokolád,minikávolád a lanýžů (truffles). Balíček je vhodný...

Degustační sada hořkých plantážních miničokolád Premier Cru Michel Cluizel. Obsahuje 28 jednotlivě balených čtverečků sedmi druhů plantážních tmavých minimálně 70% čokolád.

Degustační sada hořkých plantážních miničokolád Premier Cru Michel Cluizel. Obsahuje 16 jednotlivě balených čtverečků sedmi druhů plantážních tmavých minimálně 70% čokolád.

Obsahuje 70 čokoládových disků sedmi druhů hořkých plantážních čokolád Michel Cluizel Premier Cru. Čokolády získaly množství medailí na mezinárodních soutěžích.

Delikátní 100% čokoláda s křupavými kousky kakaových bobů. Kakaové boby odrůdy Forastero pěstuje Bertil Akesson na slavné farmě Fazenda Sempre Firme v Brazílii.

Jemná vysokoprocentní – 55% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero. Kakaové boby pěstuje Bertil Akesson na slavné farmě Fazenda Sempre Firme v Brazílii.

73% plantážní čokoláda „Vila Gracinda“ z ostrova Svatého Tomáše. V hlaďounké čokoládě ucítíte pražené chutě mísící se s kořeněnými a bylinnými s dlouhotrvající chutí...

Delikátní 75% tmavá čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero. Kakaové boby pěstuje Bertil Akesson na slavné farmě Fazenda Sempre Firme v Brazílii.

67% plantážní čokoláda z plantáže „Vila Gracinda“ na ostrově Svatého Tomáše. Konzistence hlaďounká, čokoláda je bohatá na sladké ovocné tóny. Ucítíme též náznak chuti pečených...
Plantážní čokolády jsou královskou třídou čokolád. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních kakaových bobů z jediné plantáže. Čokolády jsou označeny „Premier Cru“ nebo „Single-plantation“ a nesou jméno plantáže (např. Laguna, Riachuello, atd).
V takové tabulce čokolády ochutnáte chutě a vůně typické pro danou plantáž, které vám zprostředkují její atmosféru, odrážející nejen místní klimatické podmínky, ale i způsob pečování o kakaovníky a jejich plody. Tyto čokolády jsou automaticky zařazeny i ve třídě tzv. jedno-oblastních čokolád („Single-origin“ nebo „Grand Cru“), jejíž boby pocházejí z jedné zeměpisné oblasti, avšak z několika plantáží. (např. Madagaskar, Tanzánie atd.).
Přejeme Vám vzrušující chuťová dobrodružství na Vašich toulkách po kakaových plantážích!