Mléčná čokoláda XC Alchemy MOYA s kořením a solí 54%
Kód: XC-CHS06Detailní popis produktu
Mléčná čokoláda XC Alchemy MOYA s kořením a solí 54% 50 g
54% mléčná čokoláda s kořením a solí. Chuť této mléčné čokolády je inspirovaná orientálním trhem v Marrakéši. V bohaté opulentní chuti se prolínají tóny arabského i andaluského koření, olivy, zázvor, oříšky a dřevo se slaným nádechem.
Složení: kakaové boby a kakaové máslo (kakaový podíl min. 54 %), sušené mléko, třtinový cukr, koření a byliny, himálajská diamantová sůl, přírodní Vanilka, emulgátor: sojový lecitin
Hmotnost: 50 g
Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2490 |
Energie v kcal | 595 |
Tuky v g | 34 |
z toho nasycené tuky v g | 16 |
Sacharidy v g | 36 |
z toho cukry v g | 25 |
Bílkoviny v g | 9 |
Sůl v g | 0,4 |
Doplňkové parametry
Kód: | XC-CHS06 |
---|---|
Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
Hmotnost: | 0.05 kg |
Druhy čokolády: | mléčná |
Příchuť čokolády: | S PŘÍCHUTÍ, — KOŘENÍ:, — OSTATNÍ:, sůl |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa ořechů, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Hodnocení produktu
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Čokolády z dílny Čokoládového alchymisty Dana Syrového představují unikátní směs vůní a chutí. Výsledný produkt se skládá z mnoha ingrediencí a je vyvrcholením dlouhodobého procesu, v rámci kterého přijde řada i na maceraci, extrakci, staření nebo zakuřování. Tuto unikátní metodu jak snoubit byliny, květy, koření a čokoládu vytvořil sám Daniel Syrový. Vychází ze středověkých alchymistických postupů i původní staré technologie výroby parfémů z jihofrancouzského Grasse. Díky tomu stejně jako nejlepší parfém či koňak, chutnají XC čokolády jinak na začátku a jinou chuť zanechají na samém konci.
Byla jsem naprosto spokojená s průběhem nákupu. Zboží bylo skvěle zabaleno, bylo doručeno v pořádku. Dárek udělal velkou radost - moc děkuji a tento eshop určitě doporučuji!
Nebyl to první, ani poslední nákup. Mám doma alergika na sóju a mléko a Čokobanka je shop, kde mu konečně můžu něco dobrého koupit. A že to jsou luxusní chutě! Navíc jednání se zákazníkem je úplně úžasné, takto si to představuji. No paráda :)
následování hodný
ked skusite chut cisteho kakaoveho masla v tychto cokoladach uz cokoladu kde je hlavna prisada cukor nebudete moct jest...