V létě za Vás hlídáme teploty a čokoládu odesíláme (po dohodě s Vámi) v nejvhodnějším okamžiku, aby dorazila v pořádku.

Čokoláda - to nejlepší z planety Země

13 položek celkem
michel cluizel degustacni sada cokolady ovoce.cokobanka.cz
433,91 Kč bez DPH
499 Kč

V elegantním Pařížském designu je tato degustační sada od Michela Cluizela prostě k nakousnutí. :) Obsahuje 12 čokolád štědře posypaných sušeným ovocem a oříšky. Stylová...

MCN-13340
michel cluizel tycinka cokobanka cz 1018
47,83 Kč bez DPH
55 Kč

Vaše osobní potěšení v podobě tyčinky z výtečné 72% hořké čokolády s lískooříškovým krémem, posypané drcenými lískovými oříšky a kousky kandovaného...

MCN-11035
menakao cokolada brusinky cokobanka cz 768
94,78 Kč bez DPH
109 Kč

63% hořká čokoláda dochucená pomerančem a brusinkami. Sladké a trpké chutě dávají čokoládě výjimečnou, až sváteční chuť. Čokoláda je připravená z kakaových bobů odrůdy...

MKTC11
michel-cluizel-degustacni-sada-cokolad-s-ovocem.cokobanka.cz
129,57 Kč bez DPH
149 Kč

Elegantní sada pěti čokolád se sušeným ovocem a oříšky od Michela Cluizela. Dvě mléčné, dvě hořké a jedna bílá čokoláda štědře posypané mandlemi, lískovými ořechy, pistáciemi,...

MCN-11003
michel cluizel bonboniera noirlait 48.cokobanka.cz
1 062,61 Kč bez DPH
1 222 Kč

Luxusní – půlkilová – bonboniéra 48 nejlepších pralinek francouzského mistra čokolády Michela Cluizela. Udělejte někomu obrovskou radost! :) S originální dárkovou...

MCN-13048
michel cluizel bonboniera noirlait 70.cokobanka.cz
1 487,83 Kč bez DPH
1 711 Kč

Obří – 3/4 kilová – bonboniéra 70 nejlepších pralinek francouzského mistra čokolády Michela Cluizela. Udělejte někomu obří radost! :) Navíc s originální dárkovou taškou.

MCN-13070
ajala cokolada orange cokobanka cz 768
82,61 Kč bez DPH
95 Kč

Neodolatelná kombinace chuti kakaových bobů, divokého pomeranče a lučních květů učarovala i mezinárodní porotě evropské soutěže prestižních čokolád. Čokoláda z bobů...

AJTC13
michel cluizel cokolada orange cokobanka cz 768
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

Čokoláda s pomerančovou kůrou. Voňavé španělské pomeranče byly vybrány pro jejich jemnou kyselost. V kombinaci se sametově hladkou 63% čokoládou tvoří osvěžující kombinaci.

MCN-69055
ajala medailovy balicek cokobanka cz 768
242,61 Kč bez DPH
279 Kč

Tři české bio čokolády, které získaly medaile v nejprestižnější evropské soutěži. Čokoláda Kokosový krém 55%, čokoláda Tmavá 70% s květy a pomerančem a čokoláda Tmavá 70%...

AJLMB01
FPDS07 b
2 173,04 Kč bez DPH
2 499 Kč

Pekelně rafinovaný nápad na dárek. :) Degustační sada pěti pekelných pralinek z čokoládovny Francois Pralus - to jest splněný sen každého čokoholika. 800 gramů čisté radosti! V...

FPDS07
francois pralus pekelna pralinka barre infernale orange cokobanka.cz
429,57 Kč bez DPH
494 Kč

Tato delikátní čokoláda je vlastně jednou obrovskou pralinkou: obsahuje totiž hustý pralinkový krém s kousky kandovaného pomeranče a likérem Grand Marnier. To vše v tmavé 75%...

FPTC63
michel-cluizel-cokolada-mendiant.cokobanka.cz
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

Tmavá 72% čokoláda s ořechy, Sultánkami a kandovanou pomerančovou kůrou. Najdete na ní mandličky, lískové ořechy a pistácie.

MCN-12001
jordis cokolada ZAP cokobanka cz 768
86,09 Kč bez DPH
99 Kč

Tmavá, 67% čokoláda posypaná velkými kousky kandovaného pomeranče a zázvoru. Tato trojkombinace chutí přijde vhod v každém ročním období. Snoubí v sobě živelnost Karibiku a...

JOTC-ZAP

Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což? 

Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou

  • od respektovaných čokolatiérů
  • ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
  • z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
  • některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
  • „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.

Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.