Čokoláda Michel Cluizel Noir 72%

114 Kč 99,13 Kč bez DPH
Skladem (18 ks)

72% čokoláda vytvořená z pečlivě vybrané kombinace různých druhů kakaa z centrální Ameriky, Afriky a Jávy. Jemná, příjemně chuťově vyvážená čokoláda.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čokoláda Michel Cluizel Noir de Cacao 72%

72% čokoláda vytvořená z pečlivě vybrané kombinace různých druhů kakaa z centrální Ameriky, Afriky a Jávy. Jemná, příjemně chuťově vyvážená čokoláda.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2016, kategorie „Best Dark Bean to Bar Under 80 %“

Složení: kakao, kakaové máslo, třtinový cukr, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy ořechů, mléka, vajec, siřičitany a lepek.

Výjimečná kvalita surovin: Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:

  • pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného,
  • přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
  • nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata,
  • a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 70 g, 161×79×7 mm

Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/cluizel

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g 70 g
Energie v kJ 2391 1673,7
Energie v kcal 572,01 400,41
Tuky v g 42,66 29,86
    z toho nasycené tuky v g 26,35 18,45
Sacharidy v g 43,72 30,6
    z toho cukry v g 28,93 20,25
Bílkoviny v g 7,57 5,3
Sůl v g 0,02 0,01

Doplňkové parametry

Kategorie: ČOKOLÁDA
Hmotnost: 0.07 kg
Obsah kakaové sušiny: 72
Příchuť: BEZ příchutě
Dobrůtka získala ocenění: ano
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Původ kakaových bobů: Blend (směs)
Druh čokolády: hořké
Hmotnost: 70

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: