ZNAČKY, Strana 2
-
Michel Cluizel
-
Francois Pralus
-
Bonnat
-
Mathez
-
Menakao
-
Akesson
-
Ajala
-
Chocolate Hill
-
Jordis
-
ČokoBanka
-
Maison della Nocciola
-
Štěpánčiny divné čokolády
-
Já rád svá játra

Přináší chutě ostrova Jávy, který proslul kvalitou pěstovaného kakaa. Rostou zde kakaovníky vzácné odrůdy Criollo, které Španělé přivezli přímo z Jižní Ameriky. 75% hořká...

Chuťově pestrá čokoláda, ve které se střídají kouřové tóny tabáku se sladkými tóny tropického ovoce, hroznů a ořechů. Má dlouhý, lehce karamelový závěr s jemnou...

75% plantážní čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Chuťově velmi jemná, aromatická čokoláda s ovocnými a květinovými tóny s náznakem...

Vysokoprocentní – 45% – mléčné miničokoládky připravené z vysoce aromatických kakaových bobů vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných v Indonésii. Její vyrovnaná a přitom výrazná chuť...

Tato 75% miničokoládka překvapí mixem dvou protichůdných chuťových zážitků: jemná, kyselkavá chuť nad výrazným pozadím kouřových a zemitých chuťových tónů.

Velmi jemná, krémová 51% mléčná čokoláda se sladkými karamelovými, ovocnými a jemně kořeněnými chuťovými tóny ze srdce pralesa v Brazílii. Ve výhodném 2kg balení.

Sytá barva čokolády předznamenává intenzitu její chuti. Arcango je vytvořena z vybrané směsi kakaových bobů. Dřevité a kořeněné tóny, které čokoládě dodávají kakaové boby z...

Vysokoprocentní – 45% – mléčné miničokoládky. Čokoláda má velmi hladkou, sametovou texturu s jemnými chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka. Výhodné 2kg balení balených...

1kg balení výjimečných miničokoládek. Jedinečnost této čokolády spočívá v intenzivní čokoládové a kakaové chuti, která je jemně umocněna skořicí, zázvorem a Bourbonskou...

Je libo tabulkovou kávu, nebo dokonce latté? Tyto úžasné mléčné minikávolády od Francoise Praluse vám toto přání splní! Minitabulky kávy s mlékem o velikosti 5 g ve...

Je libo tabulkovou kávu? Tyto úžasné hořké minikávolády od Francoise Praluse vám toto přání splní! Vaše oblíbené espresso v tabulkové formě. Ve výhodném 1kg balení.

Hedvábně jemná mléčná čokoláda nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La Laguna. Přináší vám tóny cappuccina a horké čokolády smíšené s tóny lískových oříšků,...

Hedvábně jemná mléčná čokoláda nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La Laguna. Přináší vám tóny cappuccina a horké čokolády smíšené s tóny lískových oříšků,...

2kg balení miničokoládek. Tato vysokoprocentní – 50% – mléčná čokoláda pochází z plantáže Mangaro na Madagaskaru. Je jemňoučké, krémově hladké chuti. Oceňována je...

Vysokoprocentní – 51% – mléčná plantážní čokoláda z plantáže „Riachuelo“ v srdci deštného pralesa v Brazílii. Velmi jemná, krémová čokoláda se sladkými karamelovými, ovocnými a...

Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané kombinace kakaových bobů ze střední Ameriky, Afriky a Jávy, aby...

Degustační sada hořkých plantážních miničokolád Premier Cru Michel Cluizel. Obsahuje 16 jednotlivě balených čtverečků sedmi druhů plantážních tmavých minimálně 70% čokolád.

Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně. Upozorňujeme raději předem, že na tuto lahůdku je velmi snadné si vypěstovat „pekelnou“ závislost :-).

Degustační sada, která vás provede celým procesem přípravy prvotřídní čokolády. Obsahuje 25 disků z tmavé, mléčné a bílé čokolády a 4 krabičky reprezentující různé fáze...

Degustační sada hořkých plantážních miničokolád Premier Cru Michel Cluizel. Obsahuje 28 jednotlivě balených čtverečků sedmi druhů plantážních tmavých minimálně 70% čokolád.

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, dezertů, čokoládové fontány, ale také do domácího pečiva, müsli či pohárů. Čokoláda je vytvořená z...

Obsahuje 70 čokoládových disků sedmi druhů hořkých plantážních čokolád Michel Cluizel Premier Cru. Čokolády získaly množství medailí na mezinárodních soutěžích.

Kakaové boby z plantáže Ambolikapiky na Madagaskaru patří do té nejvyšší sorty. Od Bertila Akessona je nakupují gurmánské čokoládovny z celého světa. Jedná se o boby vzácné...