Tabulková čokoláda, Strana 4
Vysokoprocentní – 48% – mléčná čokoláda z oblasti San Martín v Peru s najemno...
Hedvábně jemná mléčná čokoláda nese chuť horské guatemalské plantáže u jezera La...
75% tmavá čokoláda z kakaových bobů pocházejících z přírodní rezervace Indio Maíz v...
Čokoláda je z kakaových bobů z nejstarší známé plantáže v Mexiku Xoconuzco. Kakao z...
73% plantážní čokoláda z plantáže „Los Anconès“ v Dominikánské republice. Čokoláda vás...
Tato 75% čokoláda je připravena z kakaových bobů odrůdy Porcelana – nejvzácnější a...
Svěží, ovocné tóny, typické pro kakaové boby z Madagaskaru jsou podtrženy combavou –...
Chuťově pestrá čokoláda s výranou zemitostí a kořeněnými tóny skořice. V závěru se...
Chutově mimořádně vyvážená čokoláda s intenzivními ovocnými tóny. Kakaové boby pochází...
Čokoláda je chuťově vyvážená s velmi jemnou hořkostí a příjemnou ovocitostí....
Intenzivní 100% tmavá čokoláda s tóny ořechů a tabáku. Tato čokoláda se vyrábí z bobů,...