Hořká čokoláda
Hořké čokolády jsou tou nejčistší formou čokolády a mají prokazatelně příznivý vliv na naše zdraví. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků.
V této kategorii najdete i single-origin čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si zemi původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další... Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů.

Jemná 75% čokoláda připravená z odrůdy kakaových bobů Trinitario pěstovaných na...

72% tmavá čokoláda k polosuchým bílým vínům. Čokoláda z kakaových bobů z Peru obsahuje...

Zemitá a výrazná 88% hořká čokoláda z Ugandy s kořením, bylinami a solí speciálně...

Omamný blend s kořením, s květy vlčího máku a dubovým dřevem v 73% hořké čokoládě z...

Zemitý čokoládový blend 20 druhů koření a dřev v 80% single origin hořké čokoládě z...

Tato tmavá kořeněná čokoláda je vyrobena v tradičním mexickém stylu ze 70 % kakaa a 10...

Svěží, ovocné tóny, typické pro kakaové boby z Madagaskaru jsou podtrženy combavou –...

Šafrán je nedílnou součástí švédského vánočního pečení. Když tak švédská čokoládovna...