Horká čokoláda a kakao Michel Cluizel

Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku. (To, co prodávají ve většině kaváren a restaurací jako „horkou čokoládu,“ je ve skutečnosti kakao nebo pudink.)

Zde máme pro Vás výběr prvotřídních francouzských a českých horkých čokolád. Recept na tradiční horkou čokoládu, co si snadno připravíte doma, uvádíme v popisu čokolád. Horké čokolády můžete také využít v čokoládové fontáně.

Také zde máme kakao znejvyšší sorty kakaových bobů. Lahůdka!

Chcete-li připravovat horkou čokoládu z obřích tabulek pro cukráře, mrkněte na naši sekci čokoláda na vaření a pro cukráře. Samozřejmě pro horkou čokoládu můžete využít i klasické tabulky.

3 položek celkem
michel cluizel horka cokolada vanuari mlecna doypack cokobanka cz 1024
Výhodné balení
967,86 Kč bez DPH
1 084 Kč

Čokoláda ve formě peciček je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, dezertů,...

MC-12874
cluizel bila cokolada 1kg doypack
Výhodné balení
833,93 Kč bez DPH
934 Kč

Bílá čokoláda s obsahem kakaového másla 33 %  vyniká vyváženou chutí. Přináší tóny...

MC-12877
michel cluizel horka cokolada kayambe noir doypack cokobanka cz 1024
Výhodné balení
976,79 Kč bez DPH
1 094 Kč

Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané kombinace...

MC-12865