Dárková degustační sada Bonnat & Jean Sulpice 500 g
Kód: BNTCDARSADA1Detailní popis produktu
Dárková degustační sada Bonnat & Jean Sulpice 55 - 65 % 500 g
Pět vysokoprocentních mléčných a hořkých 55 - 65 % čokolád ušlechtilého původu v dárkovém balení. ... aneb když se setkají rafinované chutě michelinského šéfkuchaře s odborností umělce čokolatiéra … Unikátní spojení světů Jeana Sulpice, nejmladšího šéfkuchaře oceněného michelinskou hvězdou a držitele nejvyššího ocenění Gault&Millau a čokolatiéra Stéphana Bonnata, které se zde dokonale prolínají a dodávají těmto čokoládám jejich osobitý charakter. K čokoládám dostanete jako dárek dárkové pouzdro a dárkovou stuhu, takže můžete věnovat hotový elegantní dárek. Sada je cenově zvýhodněná oproti nákupu jednotlivých čokolád.
Tip: Chcete čokoládu ochutnávat jako znalci? Stáhněte si k sadě DEGUSTAČNÍ POZNÁMKY A UMĚNÍ DEGUSTACE V PDF, které vás vaší domácí degustací čokolád provedou. Poznámky vložíte mezi čokolády, kam můžete schovat třeba i nějaké přáníčko pro obdarovaného... :-).
Čokolády obsažené v degustační sadě:
- Stephan Bonnat & Jean Sulpice - mléčná 55% s karamelizovanou pohankou
- Stephan Bonnat & Jean Sulpice - hořká 65% nugát a kaštanový med
- Stephan Bonnat & Jean Sulpice - hořká 65% nugát a jalovcové bobule
- Stephan Bonnat & Jean Sulpice - mléčná 55% s praženými a solenými arašídy
- Stephan Bonnat & Jean Sulpice - hořká 65% s obsahem jemných kakaových nibsů
- PLUS DÁREK ZDARMA: elegantní saténová stuha s nápisem čokobanka na svázání čokolád a dárkové pouzdro
Balení, hmotnost a rozměry: 5 čokolád, 500 g (5×100 g), 153 × 75 × cca 70 mm + dárkové pouzdro + saténová stužka s nápisem čokobanka.cz
Složení / Nutriční údaje a výživové hodnoty: Popsáno zvlášť na stránkách každé jednotlivé čokolády - viz. funkční odkazy s prokliky výše.
Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze kakaové boby a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat
International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Čokoláda Bonnat, od roku 1884 |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.5 kg |
| ? Obsah kakaové hmoty: | 55, 65 |
| Druhy čokolády: | hořká (tmavá), mléčná |
| Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
| Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
| Hmotnost: | 5 x 100 g |
| Hmotnost: | 500 |
| Druh čokolády: | hořké, mléčné |
| Značka: | Bonnat |
| Výrobce: | Bonnat |
| Obsah kakaové hmoty: | 55-65 |
| ziskovost: | A1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Čokoláda Bonnat, od roku 1884
Starobylá rodinná čokoládovna z městečka Voiron ve Francii byla založena již roku 1884. Známá je svou rozsáhlou řadou „single-origin“ čokolád a hořko-mléčnými čokoládami s extra vysokým obsahem kakaové hmoty.
Čokoládovna Bonnat má jedno historické prvenství: jako první zde navrhli řadu tabulkových čokolád s 75% kakaa, kde každá čokoláda je vyrobena z kakaových bobů z jiné země. Těmto čokoládám se začalo říkat „single-origin“ neboli „jedno-oblastní“ čokolády. Nápad se rychle ujal a dnes ho napodobuje řada výrobců.
Chcete vědět víc? Přečtěte si svěží článek: Stephan Bonnat - čokolatiér čaroděj.
ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Bonnat pro Česko a Slovensko.
Výrobce: Bonnat Chocolatier, 8, cours Senozan, 38500 Voiron, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775
