Hořká čokoláda
Hořké čokolády jsou tou nejčistší formou čokolády a mají prokazatelně příznivý vliv na naše zdraví. Všechny naše čokolády obsahují podrobné degustační poznámky, abyste mohli vybírat dle momentálního rozpoložení Vašich mlsných jazýčků.
V této kategorii najdete i single-origin čokolády, které v sobě nesou atmosféru konkrétní plantáže či oblasti (zvolte si zemi původu kakaových bobů). Také si můžete vybrat odrůdu kakaových bobů. Zajímají-li vás chuťově bohaté tóny v čokoládě ze vzácné odrůdy Criollo, nebo zemitá chuť bobů Forastero, či raději sáhnete po jejich kříženci Trinitario? Opravdovou lahůdkou jsou pak místní vzácné odrůdy, např. Porcelana, Chuao a další... Více si můžete přečíst v článku k odrůdám kakaových bobů.
Řazení produktů
Výpis produktů
Když se setkají rafinované chutě michelinského šéfkuchaře s odborností umělce...
Když se setkají rafinované chutě michelinského šéfkuchaře s odborností umělce...
Když se setkají rafinované chutě michelinského šéfkuchaře s odborností umělce...
Ovocná, ale stále čokoládová - to je nová hořká čokoláda "Chocolat noir et mangue" od...
Pistáciová, ale stále čokoládová - to je nová hořká čokoláda "Chocolat noir et...
Ovocná, ale stále čokoládová - to je nová hořká čokoláda "Chocolat noir et orange" od...
Ovocná, ale stále čokoládová - to je nová hořká čokoláda "Chocolat noir et fraise" od...
Fondant au Cafe je prvotřídní hořká čokoláda s výraznou chutí černé kávy, která...
65 % hořká čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových peciček na...
65 % hořká čokoláda z dílny Stephana Bonnata ve formě čokoládových puků na...
Bitcoin, který si můžete dovolit! ;-) Výjimečná 65% tmavá čokoládová mince od mistra...
Tmavá 65% čokoláda ze vzácných kakaových bobů pocházejících z Ayacucho v...
V okolí jezera Lachuá v Guatemale se pěstuje kakao společně s banány, kardamomem a...
