Jsou tu vedra. Pohoda. Teploty hlídáme a nejlepší čas odeslání s Vámi dohodneme.

Čokoláda - to nejlepší z planety Země

6 položek celkem
FPDS05 768
346,96 Kč bez DPH
399 Kč

Knihovnička čokoholika na cestě kolem světa. V této originální degustační sadě, jež na první pohled připomíná miniaturní knihovničku, najdete 24 jedno-oblastních...

FPDS05
francois pralus degustacni sada cesta kolem sveta cokobanka cz
Oceněná
781,74 Kč bez DPH
899 Kč

Čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jedno-oblastních (single-origin) čokolád Francois Pralus. Obsahuje 10 druhů 75% čokolád z různých oblastí. K sadě jsme pro vás...

FPDS03
cokolada francois pralus ghana 75 cokobanka cz
146,96 Kč bez DPH
169 Kč

75% čokoláda připravená z kakaových bobů variety Forastero pěstovaného v Ghaně. Tato čokoláda Vás překvapí svými sytými tóny tropického ovoce.

FPTC06
pralus cestovatelska mini 20ks coko cokobanka cz 1024
346,96 Kč bez DPH
399 Kč

Degustační sada dvaceti jednooblastních (single-origin) miničokoládek z deseti různých plantáží Vás vezme na čokoládovou cestu kolem světa a získá si Vás svými nečekanými a...

FPDS02
francois pralus degustacni sada mini pyramide v celofanu cokobanka cz
Oceněná
173,04 Kč bez DPH
199 Kč

Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin) čokolád Francois Pralus. Obsahuje 10 druhů 75% čokolád z různých oblastí. K sadě jsme pro vás...

FPDS01
Čokoláda Francois Pralus Caracas 75%
146,96 Kč bez DPH
169 Kč

75% čokoláda se zajímavým aromatickým a zároveň zemitým chuťovým profilem a dlouhou dochutí.

FPTC15

Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což? 

Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou

Zobrazit více ...

  • od respektovaných čokolatiérů
  • ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
  • z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
  • některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
  • „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.

Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení