Čokoláda - to nejlepší z planety Země

5 položek celkem
francois pralus degustacni sada cesta kolem sveta cokobanka cz
Oceněná
781,74 Kč bez DPH
899 Kč

Čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jedno-oblastních (single-origin) čokolád Francois Pralus. Obsahuje 10 druhů 75% čokolád z různých oblastí. K sadě jsme pro vás...

FPDS03
FPDS05 768
346,96 Kč bez DPH
399 Kč

Knihovnička čokoholika na cestě kolem světa. V této originální degustační sadě, jež na první pohled připomíná miniaturní knihovničku, najdete 24 jedno-oblastních...

FPDS05
francois pralus degustacni sada mini pyramide v celofanu cokobanka cz
Oceněná
173,04 Kč bez DPH
199 Kč

Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jednooblastních (single-origin) čokolád Francois Pralus. Obsahuje 10 druhů 75% čokolád z různých oblastí. K sadě jsme pro vás...

FPDS01
cokolada francois pralus ghana 75 cokobanka cz
146,96 Kč bez DPH
169 Kč

75% čokoláda připravená z kakaových bobů variety Forastero pěstovaného v Ghaně. Tato čokoláda Vás překvapí svými sytými tóny tropického ovoce.

FPTC06
Čokoláda Francois Pralus Caracas 75%
146,96 Kč bez DPH
169 Kč

75% čokoláda se zajímavým aromatickým a zároveň zemitým chuťovým profilem a dlouhou dochutí.

FPTC15

Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což? 

Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou

Zobrazit více ...

  • od respektovaných čokolatiérů
  • ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
  • z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
  • některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
  • „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.

Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.