Čokoláda Chocolate Tree Colombia Arhuaco 70%
Kód: CTR-1125Detailní popis produktu
Čokoláda Chocolate Tree Colombia Arhuaco 70%40 g
Arhuakové jsou domorodý kmen z pohoří Sierra Nevada v severní Kolumbii. Tamější krajina je velmi biologicky rozmanitá, a tak i kakao, které pěstují, je chuťově bohaté. Při degustaci cítíme bobuloviny a citrusy.
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
- stříbrná medaile, International Chocolate Awards, 2021–22 European
Složení: Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy mléka a ořechů.
Hmotnost: 40 g
Chocolate Tree je skotská bean-to-bar čokoládová manufaktura, která si zakládá na kvalitě ingrediencí i jejich zpracování. Jejich cílem je vytvářet výbornou čokoládu, ale také chránit biodiverzitu a pozitivně ovlivňovat naši planetu. Nakupují kakao z malých farem v Jižní a Střední Americe, které dále zpracovávají tradičními řemeslnými postupy. Všechny kroky výroby čokolády, od pražení, přes konšování, po finální zpracování bobů, probíhají přímo v manufaktuře v Edinburghu.
| Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
|---|---|
| Energie v kJ | 2047 |
| Energie v kcal | 486 |
| Tuky v g | 35,8 |
| z toho nasycené tuky v g | 21 |
| Sacharidy v g | 51,6 |
| z toho cukry v g | 30 |
| Bílkoviny v g | 8,4 |
| Sůl v g | 0 |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.04 kg |
| EAN: | 5060315921808 |
| ? Obsah kakaové hmoty: | 70 |
| Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
| ? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Kolumbie |
| ? Dobrůtka získala ocenění: | ano |
| Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
| Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
| Druh čokolády: | tmavá |
| Hmotnost: | 40 |
| Značka: | Chocolate Tree |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Chocolate Tree je skotská bean-to-bar čokoládová manufaktura, která si zakládá na kvalitě ingrediencí i jejich zpracování. Jejich cílem je vytvářet výbornou čokoládu, ale také chránit biodiverzitu a pozitivně ovlivňovat naši planetu. Nakupují kakao z malých farem v Jižní a Střední Americe, které dále zpracovávají tradičními řemeslnými postupy. Všechny kroky výroby čokolády, od pražení, přes konšování, po finální zpracování bobů, probíhají přímo v manufaktuře v Edinburghu. Udržitelné jsou i jejich balicí materiály, které jsou kompostovatelné a/nebo recyklovatelné.
