PRALINKY, BONBONIÉRY a LANÝŽE

Nejprodávanější

MCN 00102 1KUS 1000
 
14,90 Kč
(12,96 Kč bez DPH)
Detail
MCN 01520 1KUS 1000
 
15,90 Kč
(13,83 Kč bez DPH)
Detail
MAFT02
Pozor! Extrémně citlivé na vyšší teploty - při teplotách nad 20 °C raději neobjednávejte! (496)
 
5,90 Kč
(5,13 Kč bez DPH)
Detail
MAFT01
Pozor! Extrémně citlivé na vyšší teploty - při teplotách nad 20 °C raději neobjednávejte! (580)
 
5,90 Kč
(5,13 Kč bez DPH)
Detail
MAFT03
Pozor! Extrémně citlivé na vyšší teploty - při teplotách nad 20 °C raději neobjednávejte! (620)
 
5,90 Kč
(5,13 Kč bez DPH)
Detail
MAFT04
Pozor! Extrémně citlivé na vyšší teploty - při teplotách nad 20 °C raději neobjednávejte! (548)
 
5,90 Kč
(5,13 Kč bez DPH)
Detail
3 položek celkem
MAFT06
Pozor! Extrémně citlivé na vyšší teploty - při teplotách nad 20 °C raději neobjednávejte! (527 ks)
5,13 Kč bez DPH
5,90 Kč

Delikátní francouzský kakaový lanýž s čokoládovými sušenkami Cookies.

MAMHB02 max
Pozor! Extrémně citlivé na vyšší teploty - při teplotách nad 20 °C raději neobjednávejte! (32 ks)
94,78 Kč bez DPH
109 Kč

Delikátní francouzské kakaové lanýže s čokoládovými sušenkami Cookies v elegantní krabičce.

MARG01
Pozor! Extrémně citlivé na vyšší teploty - při teplotách nad 20 °C raději neobjednávejte! (33 ks)
246,96 Kč bez DPH
284 Kč

Delikátní francouzské kakaové lanýže s čokoládovými sušenkami Cookies ve zlatém plechovém válci v elegantním matném provedení.

 

Pralinky, bonboniéry a čokoládové lanýže

Obří pralinky od Francois Pralus: tyto delikatesy jsou obrovskými pralinkami v původním smyslu tohoto slova: obsahují totiž náplň praliné, což je hustý krém z pražených mandlí, lískových oříšků, čokolády a zkaramelizovaného třtinového cukru.

Čokoládové bonboniéry jsou reprezentativním výběrem ručně vyráběných pralinek Michel Cluizel. Ztělesňují precizní francouzskou kvalitu ve formě luxusního dárku. Některé ručně vyráběné pralinky Michel Cluizel si u nás můžete dopřát i jen po jedné, třeba jako milou drobnost pro radost.  

Čokoládové lanýže jsou delikatesa pocházející z mlsné Francie. Jádrem je jemný čokoládovo-smetanový krém ganache opudrovaný práškovým kakaem