Čokoládové krémy

Oříškový krém s lískovými ořechy, mandlemi a kešu ořechy se 100% Bean to Bar čokoládou z kakaových bobů pocházejících z Peru. Krém překvapí svou jemností a zároveň lehkou...

Mandlový krém s mletým kokosem a bílou čokoládou bez přidaného cukru, slazený přírodním sladidlem erythritolem. Jemně sladké chuti, dodává korunku pravá vanilka, která krému...
Čokoládový, oříškový a pralinkový krém...
Víte jak se vyrábí pravé pralinky? Do velkého měděného kotle nasypeme lískové ořechy, mandle a třtinový cukr. Pod kotlem zapálíme oheň a směs mícháme. Lískové oříšky a mandle se opraží a cukr zkaramelizuje. Poté necháme směs vychladnout a rozemeleme ji na jemnou kašičku. Když nyní z této hmoty, kterou francouzi nazvali „praliné,“ uplácáme kuličku a obalíme ji čokoládou, získáme původní pralinku. Později slovo pralinka zdomácnělo pro všechny druhy čokoládových bonbónů...
Pokud si chcete udělat přestavu jak tato pochoutka chutná, zkuste některý z našich pralinkových krémů.