Čokoládové krémy
Praliné 78% z dílny čokolatiéra Michela Cluizela je lahůdkovou směsí ručně vyráběné oříškové hmoty „praliné“ a jemné mléčné čokolády.
MCN-15355
FPKR01
Jemný krém z 5 ingrediencí – lískových oříšků, kvalitního plnotučného mléka, prvotřídního kakaa, třtinového cukru a pravé vanilky přináší gurmánsky...
MCN-15351
Krém z jemně pomletých lískových oříšků, těch nejlepších kakaových bobů a sušeného kokosu pro hedvábnější chuť a lákavější vůni. Krém je slazený třtinovým cukrem.
AJKR01
Oříškový krém s lískovými ořechy, mandlemi a kešu ořechy se 100% Bean to Bar čokoládou z kakaových bobů pocházejících z Peru. Krém překvapí svou jemností a zároveň lehkou...
CHKR01
Mandlový krém s mletým kokosem a bílou čokoládou bez přidaného cukru, slazený přírodním sladidlem erythritolem. Jemně sladké chuti, dodává korunku pravá vanilka, která krému...
CHKR02
Čokoládový, oříškový a pralinkový krém...
Víte jak se vyrábí pravé pralinky? Do velkého měděného kotle nasypeme lískové ořechy, mandle a třtinový cukr. Pod kotlem zapálíme oheň a směs mícháme. Lískové oříšky a mandle se opraží a cukr zkaramelizuje. Poté necháme směs vychladnout a rozemeleme ji na jemnou kašičku. Když nyní z této hmoty, kterou francouzi nazvali „praliné,“ uplácáme kuličku a obalíme ji čokoládou, získáme původní pralinku. Později slovo pralinka zdomácnělo pro všechny druhy čokoládových bonbónů...
Pokud si chcete udělat přestavu jak tato pochoutka chutná, zkuste některý z našich pralinkových krémů.