Čokoládové krémy

15 položek celkem
michel cluizel krem praline cokobanka cz 805
207,83 Kč bez DPH
239 Kč

Praliné 78% z dílny čokolatiéra Michela Cluizela je lahůdkovou směsí ručně vyráběné hmoty „praliné“ z lískových oříšků a mandlí, pražených na másle a obalených v...

MCN-15355
maisson krem fondente 380g cokobanka cz 768
Akce Sleva
349 Kč –14 %
260 Kč bez DPH
299 Kč

Krém z lískových oříšků (50 %) a tmavé čokolády v raw kvalitě. Na jazyku se jen rozplývá. Odrůda oříšků v krému – Tonda Gentile z Piemontu – se...

MNKR01G380-P
michel cluizel liskooriskovy krem cokobanka cz 768
207,83 Kč bez DPH
239 Kč

Jemný krém z 5 ingrediencí – lískových oříšků, kvalitního plnotučného mléka, prvotřídního kakaa, třtinového cukru a pravé vanilky přináší gurmánsky...

MCN-15351
FPKR01 1000
289,57 Kč bez DPH
333 Kč

„Pot de Creme de Noisette“ z dílny čokolatiéra Francois Pralus je lahůdkovou směsí ručně vyráběné hmoty „praliné“ a jemné 75% čokolády. Výtečnou chuť krému dodávají zejména...

FPKR01
chocolatehill oriskovy krem bez cukru s cokoladou cokobanka cz orig
173,04 Kč bez DPH
199 Kč

Oříškový krém s lískovými ořechy, mandlemi a kešu ořechy se 100% Bean to Bar čokoládou z kakaových bobů pocházejících z Peru. Krém překvapí svou jemností a zároveň lehkou...

CHKR01
michel cluizel krem praline 89 cokobanka cz 768
216,52 Kč bez DPH
249 Kč

Neodolatelný krém – pasta z 89% praliné. Přináší vám plnou chuť lískových oříšků a sladkých mandlí, pražených na másle ve zkaramelizovaném třtinovém cukru....

MCN-17200
maisson krem gianduja 380g cokobanka cz 768
303,48 Kč bez DPH
349 Kč

Krém z pražených lískových oříšků (52 %) a mléčné čokolády. Ochutnejte to nejlepší z italské cukrářské tradice. Odrůda oříšků v krému – Tonda Gentile z...

MNKR02G380
chocolatehill oriskovy krem bez cukru bila cokolada mandle kokos cokobanka cz orig
Sleva Trvanlivost
199 Kč –50 %
86,09 Kč bez DPH
99 Kč

Mandlový krém s mletým kokosem a bílou čokoládou bez přidaného cukru, slazený přírodním sladidlem erythritolem. Jemně sladké chuti, dodává korunku pravá vanilka, která krému...

CHKR02-P
maisson krem margherita 200g cokobanka cz 768
216,52 Kč bez DPH
249 Kč

Jedinečný krém z lískových oříšků (52 %) a bílé čokolády. Hedvábná chuť a ty nejkvalitnější suroviny udělaly z Margherity nejslavnější produkt italské rodinné...

MNKR03G200
maisson krem margherita 380g cokobanka cz 768
303,48 Kč bez DPH
349 Kč

Jedinečný krém z lískových oříšků (52 %) a bílé čokolády. Hedvábná chuť a ty nejkvalitnější suroviny udělaly z Margherity nejžádanější produkt italské rodinné...

MNKR03G380
maisson krem gianduja 380g cokobanka cz 768
216,52 Kč bez DPH
249 Kč

Krém z pražených lískových oříšků (52 %) a mléčné čokolády. Ochutnejte to nejlepší z italské cukrářské tradice. Odrůda oříšků v krému – Tonda Gentile z...

MNKR02G200
maisson krem fondente 200g cokobanka cz 768 odvyrobce
216,52 Kč bez DPH
249 Kč

Krém z lískových oříšků (50 %) a tmavé čokolády v raw kvalitě. Na jazyku se jen rozplývá. Odrůda oříšků v krému – Tonda Gentile z Piemontu – se...

MNKR01G200
ajala mazana krem.cokobanka.cz
208,70 Kč bez DPH
240 Kč

Krém z jemně pomletých lískových oříšků, těch nejlepších kakaových bobů a sušeného kokosu pro hedvábnější chuť a lákavější vůni. Krém je slazený třtinovým cukrem.

AJKR01
chocolatehill oriskovy krem bez cukru bila cokolada mandle kokos cokobanka cz orig
173,04 Kč bez DPH
199 Kč

Mandlový krém s mletým kokosem a bílou čokoládou bez přidaného cukru, slazený přírodním sladidlem erythritolem. Jemně sladké chuti, dodává korunku pravá vanilka, která krému...

CHKR02
maisson krem fondente 380g cokobanka cz 768
303,48 Kč bez DPH
349 Kč

Krém z lískových oříšků (50 %) a tmavé čokolády v raw kvalitě. Na jazyku se jen rozplývá. Odrůda oříšků v krému – Tonda Gentile z Piemontu – se...

MNKR01G380

Čokoládový, oříškový a pralinkový krém...

Víte jak se vyrábí pravé pralinky? Do velkého měděného kotle nasypeme lískové ořechy, mandle a třtinový cukr. Pod kotlem zapálíme oheň a směs mícháme. Lískové oříšky a mandle se opraží a cukr zkaramelizuje. Poté necháme směs vychladnout a rozemeleme ji na jemnou kašičku. Když nyní z této hmoty, kterou francouzi nazvali „praliné,“ uplácáme kuličku a obalíme ji čokoládou, získáme původní pralinku. Později slovo pralinka zdomácnělo pro všechny druhy čokoládových bonbónů...

Pokud si chcete udělat přestavu jak tato pochoutka chutná, zkuste některý z našich pralinkových krémů.