Čokoládové krémy

9 položek celkem
maisson krem fondente 380g cokobanka cz 768
Akce Sleva
349 Kč –14 %
260 Kč bez DPH
299 Kč

Krém z lískových oříšků (50 %) a tmavé čokolády v raw kvalitě. Na jazyku se jen rozplývá. Odrůda oříšků v krému – Tonda Gentile z Piemontu – se...

MNKR01G380-P
FPKR01 1000
289,57 Kč bez DPH
333 Kč

„Pot de Creme de Noisette“ z dílny čokolatiéra Francois Pralus je lahůdkovou směsí ručně vyráběné hmoty „praliné“ a jemné 75% čokolády. Výtečnou chuť krému dodávají zejména...

FPKR01
maisson krem gianduja 380g cokobanka cz 768
303,48 Kč bez DPH
349 Kč

Krém z pražených lískových oříšků (52 %) a mléčné čokolády. Ochutnejte to nejlepší z italské cukrářské tradice. Odrůda oříšků v krému – Tonda Gentile z...

MNKR02G380
maisson krem margherita 200g cokobanka cz 768
216,52 Kč bez DPH
249 Kč

Jedinečný krém z lískových oříšků (52 %) a bílé čokolády. Hedvábná chuť a ty nejkvalitnější suroviny udělaly z Margherity nejslavnější produkt italské rodinné...

MNKR03G200
maisson krem margherita 380g cokobanka cz 768
303,48 Kč bez DPH
349 Kč

Jedinečný krém z lískových oříšků (52 %) a bílé čokolády. Hedvábná chuť a ty nejkvalitnější suroviny udělaly z Margherity nejžádanější produkt italské rodinné...

MNKR03G380
maisson krem gianduja 380g cokobanka cz 768
216,52 Kč bez DPH
249 Kč

Krém z pražených lískových oříšků (52 %) a mléčné čokolády. Ochutnejte to nejlepší z italské cukrářské tradice. Odrůda oříšků v krému – Tonda Gentile z...

MNKR02G200
maisson krem fondente 200g cokobanka cz 768 odvyrobce
216,52 Kč bez DPH
249 Kč

Krém z lískových oříšků (50 %) a tmavé čokolády v raw kvalitě. Na jazyku se jen rozplývá. Odrůda oříšků v krému – Tonda Gentile z Piemontu – se...

MNKR01G200
ajala mazana krem.cokobanka.cz
208,70 Kč bez DPH
240 Kč

Krém z jemně pomletých lískových oříšků, těch nejlepších kakaových bobů a sušeného kokosu pro hedvábnější chuť a lákavější vůni. Krém je slazený třtinovým cukrem.

AJKR01
maisson krem fondente 380g cokobanka cz 768
303,48 Kč bez DPH
349 Kč

Krém z lískových oříšků (50 %) a tmavé čokolády v raw kvalitě. Na jazyku se jen rozplývá. Odrůda oříšků v krému – Tonda Gentile z Piemontu – se...

MNKR01G380

Čokoládový, oříškový a pralinkový krém...

Víte jak se vyrábí pravé pralinky? Do velkého měděného kotle nasypeme lískové ořechy, mandle a třtinový cukr. Pod kotlem zapálíme oheň a směs mícháme. Lískové oříšky a mandle se opraží a cukr zkaramelizuje. Poté necháme směs vychladnout a rozemeleme ji na jemnou kašičku. Když nyní z této hmoty, kterou francouzi nazvali „praliné,“ uplácáme kuličku a obalíme ji čokoládou, získáme původní pralinku. Později slovo pralinka zdomácnělo pro všechny druhy čokoládových bonbónů...

Pokud si chcete udělat přestavu jak tato pochoutka chutná, zkuste některý z našich pralinkových krémů.