Čokoládové krémy

Čokoládové, oříškové a pralinkové krémy...

Víte jak se vyrábí pravé pralinky? Do velkého měděného kotle nasypeme lískové ořechy, mandle a třtinový cukr. Pod kotlem zapálíme oheň a směs mícháme. Lískové oříšky a mandle se opraží a cukr zkaramelizuje. Poté necháme směs vychladnout a rozemeleme ji na jemnou kašičku. Když nyní z této hmoty, kterou francouzi nazvali „praliné,“ uplácáme kuličku a obalíme ji čokoládou, získáme původní pralinku. Později slovo pralinka zdomácnělo pro všechny druhy čokoládových bonbónů...

Pokud si chcete udělat přestavu jak tato pochoutka chutná, zkuste některý z našich pralinkových krémů.

2 položek celkem
FPKR01 1000
Oceněná
329,57 Kč bez DPH
379 Kč

„Pot de Creme de Noisette“ z dílny čokolatiéra Francois Pralus je lahůdkovou směsí...

FPKR01
ajala mazana krem.cokobanka.cz
229,57 Kč bez DPH
264 Kč

Krém z jemně pomletých lískových oříšků, těch nejlepších kakaových bobů a sušeného...

AJKR01
Zobrazit celý popis