Čokoládové krémy

7 položek celkem
michel cluizel krem praline cokobanka cz 805
207,83 Kč bez DPH
239 Kč

Praliné 78% z dílny čokolatiéra Michela Cluizela je lahůdkovou směsí ručně vyráběné hmoty „praliné“ z lískových oříšků a mandlí, pražených na másle a obalených v...

MCN-15355
michel cluizel liskooriskovy krem cokobanka cz 768
207,83 Kč bez DPH
239 Kč

Jemný krém z 5 ingrediencí – lískových oříšků, kvalitního plnotučného mléka, prvotřídního kakaa, třtinového cukru a pravé vanilky přináší gurmánsky...

MCN-15351
FPKR01 1000
289,57 Kč bez DPH
333 Kč

„Pot de Creme de Noisette“ z dílny čokolatiéra Francois Pralus je lahůdkovou směsí ručně vyráběné hmoty „praliné“ a jemné 75% čokolády. Výtečnou chuť krému dodávají zejména...

FPKR01
chocolatehill oriskovy krem bez cukru s cokoladou cokobanka cz orig
173,04 Kč bez DPH
199 Kč

Oříškový krém s lískovými ořechy, mandlemi a kešu ořechy se 100% Bean to Bar čokoládou z kakaových bobů pocházejících z Peru. Krém překvapí svou jemností a zároveň lehkou...

CHKR01
michel cluizel krem praline 89 cokobanka cz 768
216,52 Kč bez DPH
249 Kč

Neodolatelný krém – pasta z 89% praliné. Přináší vám plnou chuť lískových oříšků a sladkých mandlí, pražených na másle ve zkaramelizovaném třtinovém cukru....

MCN-17200
chocolatehill oriskovy krem bez cukru bila cokolada mandle kokos cokobanka cz orig
Sleva Trvanlivost
199 Kč –50 %
86,09 Kč bez DPH
99 Kč

Mandlový krém s mletým kokosem a bílou čokoládou bez přidaného cukru, slazený přírodním sladidlem erythritolem. Jemně sladké chuti, dodává korunku pravá vanilka, která krému...

CHKR02-P
chocolatehill oriskovy krem bez cukru bila cokolada mandle kokos cokobanka cz orig
173,04 Kč bez DPH
199 Kč

Mandlový krém s mletým kokosem a bílou čokoládou bez přidaného cukru, slazený přírodním sladidlem erythritolem. Jemně sladké chuti, dodává korunku pravá vanilka, která krému...

CHKR02

Čokoládový, oříškový a pralinkový krém...

Víte jak se vyrábí pravé pralinky? Do velkého měděného kotle nasypeme lískové ořechy, mandle a třtinový cukr. Pod kotlem zapálíme oheň a směs mícháme. Lískové oříšky a mandle se opraží a cukr zkaramelizuje. Poté necháme směs vychladnout a rozemeleme ji na jemnou kašičku. Když nyní z této hmoty, kterou francouzi nazvali „praliné,“ uplácáme kuličku a obalíme ji čokoládou, získáme původní pralinku. Později slovo pralinka zdomácnělo pro všechny druhy čokoládových bonbónů...

Pokud si chcete udělat přestavu jak tato pochoutka chutná, zkuste některý z našich pralinkových krémů.