Čokoláda - to nejlepší z planety Země, Strana 6

Je libo tabulkovou kávu? Tato úžasná hořká kávoláda od Francoise Praluse vám toto přání...

Limitovaná edice bílé čokolády z norské čokoládovny Fjak s červeným sušeným...

Tato mléčná čokoláda se na první pohled může zdát obyčejná, nenechte se však zmást, je...

Tmavá 85% čokoláda z oblíbeného kakaa pěstovaného v oblasti Maya Mountain v Belize....

Svěží, ovocné tóny, typické pro kakaové boby z Madagaskaru jsou podtrženy combavou –...

Mléčná 47% čokoláda s fialkou z dílny hradeckých Jordi´s vyrobená z madagaskarských...

... a teď přichází z Hradce to, na co jsme všichni netrpělivě čekali – mléčná 49%...

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných v Tanzánii. Aroma...

Šafrán je nedílnou součástí švédského vánočního pečení. Když tak švédská čokoládovna...

Krémová 36% bílá čokoláda, která je vrcholem čokolatiérského umění. Pomalu se rozpouští...

Ochutnejte vysokoprocentní mléčnou čokoládu s bourbonem. Kakaové nibsy byly naloženy ve...

Ochutnejte mléčnou čokoládu s giandujou – jemným lískooříškovým krémem. Kakaové boby z...

Tato tmavá 50% čokoláda Vás svou kořeněnou oříškovou chutí přenese do klidného...

Vysokoprocentní mléčná čokoláda z kakaa pěstovaného v kopcovitém regionu Idukki v...

Dobrá čokoláda nemusí být pouze vážnou záležitostí. Šest sardinek v síťce působí velmi...

Svěží kyselost višní se elegantně prolíná s intenzivní hořkostí čokolády a kakaa. Tato...

Tmavá 63% čokoláda z kakaových bobů z Dominikánské republiky ochucená božsky sladkými...

Vysokoprocentní – 50% – mléčná plantážní čokoláda z Madagaskaru. Jemňoučká, krémová,...