Čokoláda - to nejlepší z planety Země

4 položek celkem
michel cluizel degustacni sada cokolad s ovocem pause chocolat a paris cokobanka 768
Trvanlivost
499 Kč –52 %
206,47 Kč bez DPH
237,44 Kč

V elegantním Pařížském designu je tato degustační sada od Michela Cluizela prostě k...

MCDS-13340-P
CHPC06 1000
83,48 Kč bez DPH
96 Kč

Vysokoprocentní 52% mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy...

CHPC06
michel cluizel degustacni sada cokolad s ovocem pause chocolat a paris cokobanka 768
Trvanlivost
499 Kč –28 %
312,17 Kč bez DPH
359 Kč

V elegantním Pařížském designu je tato degustační sada od Michela Cluizela prostě k...

MCDS-13340-PP
CHTCBC33 chocolatehill bezcukru cokolada s pistaciemi a jahodami 768
83,48 Kč bez DPH
96 Kč

Tmavá, 77%, low carb čokoláda, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z...

CHTCBC33

Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což? 

Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou

Chci vidět víc...

  • od respektovaných čokolatiérů
  • ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
  • z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
  • některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
  • „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.

Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.

Zobrazit celý popis