Čokoláda - to nejlepší z planety Země

6 položek celkem
michel cluizel degustacni sada cokolady ovoce.cokobanka.cz
433,91 Kč bez DPH
499 Kč

V elegantním Pařížském designu je tato degustační sada od Michela Cluizela prostě k nakousnutí. :) Obsahuje 12 čokolád štědře posypaných sušeným ovocem a oříšky. Stylová...

MCN-13340
bonnat fraize bila cokobanka-cz
164,35 Kč bez DPH
189 Kč

Poctivá bílá čokoláda z dílny čokolatiéra Stephana Bonnata citlivě dochucená sušenými jahodami.

BNTC51
CHPC06 1000
83,48 Kč bez DPH
96 Kč

Vysokoprocentní 52% mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru dochucená lyofilizovanými jahodami a pistáciemi.

CHPC06
michel-cluizel-degustacni-sada-cokolad-s-ovocem.cokobanka.cz
129,57 Kč bez DPH
149 Kč

Elegantní sada pěti čokolád se sušeným ovocem a oříšky od Michela Cluizela. Dvě mléčné, dvě hořké a jedna bílá čokoláda štědře posypané mandlemi, lískovými ořechy, pistáciemi,...

MCN-11003
CHTCBC33 chocolatehill bezcukru cokolada s pistaciemi a jahodami 768
83,48 Kč bez DPH
96 Kč

Tmavá, 77%, low carb čokoláda, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru.  Kombinace výtečné chuti čokolády se svěžími tóny pistácií a mrazem...

CHTCBC33
bonnat fraize bonnat cuba cokobanka-cz
164,35 Kč bez DPH
189 Kč

Vysokoprocentní – 55% – mléčná čokoláda jemně dochucená sušenými jahodami. 55% mléčná čokoláda je ideální lahůdka pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo...

BNTC52

Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což? 

Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou

  • od respektovaných čokolatiérů
  • ze všech známých odrůd kakaových bobů (také vzácných, chuťově výraznějších)
  • z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s kterými čokolatiéři navazují úzké kontakty.
  • některé dokonce z jediné plantáže (single estate/ plantážní) a většinou z jediné oblasti (single origin) .
  • „bean–to–bar“. To znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (např. alkalizace), pomalým mletím, provzdušňováním a mícháním vznikají čokolády bohaté na aroma, chuť i množství cenných látek. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.

Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.