Čokoláda - to nejlepší z planety Země

8 položek celkem
chocolate hill mlecna cokolada bez cukru a sladidel cokobanka cz orig
83,48 Kč bez DPH
96 Kč

Mléčná čokoláda bez přidaného cukru a bez sladidel? V Chocolate Hill to dokázali:...

CHTCBC24
chocolatehill oriskovy krem bez cukru s cokoladou cokobanka cz orig
173,04 Kč bez DPH
199 Kč

Oříškový krém s lískovými ořechy, mandlemi a kešu ořechy se 100% Bean to Bar čokoládou...

CHKR01
chocolatehill oriskovy krem bez cukru s cokoladou cokobanka cz orig
Trvanlivost
199 Kč –10 %
155,65 Kč bez DPH
179 Kč

Oříškový krém s lískovými ořechy, mandlemi a kešu ořechy se 100% Bean to Bar čokoládou...

CHKR01-PP
chocolatehill tmava cokolada bezcukru s vlasskymi a liskovymi orechy
83,48 Kč bez DPH
96 Kč

Tmavá, low carb čokoláda, s obsahem kakaa  77 %, připravená z kakaových bobů...

CHTCBC32
cokolada bez cukru kokos
83,48 Kč bez DPH
96 Kč

Tmavá 77% čokoláda bez cukru, připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy...

CHTCBC35
CHTCBC22 chocolatehill mlecna cokolada bez cukru s kokosem 768
83,48 Kč bez DPH
96 Kč

Vysokoprocentní 52% mléčná low carb čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické...

CHTCBC22
mlecna cokolada bez cukru s liskovymi orechy
83,48 Kč bez DPH
96 Kč

Ochutnejte osvědčenou lahodnou kombinaci mléčné čokolády a lískových oříšků bez výčitek...

CHTCBC23
MKTC15 menakao cokolada 63 kesu morska sul
103,48 Kč bez DPH
119 Kč

63% tmavá čokoláda ochucená kešu ořechy a mořskou solí. V jediném kousnutí uspokojí...

MKTC15

Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což? 

Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou

Chci vidět víc...

  • od respektovaných čokolatiérů
  • ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
  • z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
  • některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
  • „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.

Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.

Zobrazit celý popis