Čokoláda - to nejlepší z planety Země

6 položek celkem
francois pralus degustacni sada cesta kolem sveta cokobanka cz
764,35 Kč bez DPH
879 Kč

Čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jedno-oblastních (single-origin) čokolád Francois Pralus. Obsahuje 10 druhů 75% čokolád z různých oblastí. K sadě jsme pro vás...

FPDS03
FPDS05 768
346,96 Kč bez DPH
399 Kč

Knihovnička čokoholika na cestě kolem světa. V této originální degustační sadě, jež na první pohled připomíná miniaturní knihovničku, najdete 24 jedno-oblastních...

FPDS05
francois pralus degustacni sada mini pyramide v celofanu cokobanka cz
155,65 Kč bez DPH
179 Kč

Malá čokoládová cesta kolem světa. Degustační sada jedno-oblastních (single-origin) čokolád Francois Pralus. Obsahuje 10 druhů 75% čokolád z různých oblastí. K sadě jsme pro vás...

FPDS01
bonnat-cokolada-trinite-cokobanka-cz
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných na Trinidadu. Konzistence je sametově hladká.

BNTC02
FPTC13 1000
137,39 Kč bez DPH
158 Kč

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných na Trinidadu. Příjemně vyvážená čokoláda s pestrým spektrem chuťových tónů - například zeleného ovoce a...

FPTC13
bonnat mince coko jednotliva cokobanka cz 768
22,52 Kč bez DPH
25,90 Kč

Čokoládová mince Bonnat Trinite ze 75% tmavé čokolády je ideální pro všechny příležitosti – jako dárek, na degustaci, jen tak ke kávě... :-) Kakaové boby odrůdy Trinitario,...

BNMC02-MINI

Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což? 

Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou

  • od respektovaných čokolatiérů
  • ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
  • z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
  • některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
  • „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.

Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.