Čokoláda Menakao hořká 63% s pomerančem a brusinkami

Kód: MKTC11 EAN: 3760155712094
63% hořká čokoláda dochucená pomerančem a brusinkami. Čokoláda je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru.

2 hodnocení
Výrobce: Menakao
Připraveno k odeslání
77,39 Kč bez DPH
89,00 Kč , plus doprava
Množstevní sleva:
od 12  - 1 % Sleva
 
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Čokoláda Menakao hořká 63% s pomerančem a brusinkami

Čokoláda Menakao hořká 63% s pomerančem a brusinkami

63% hořká čokoláda dochucená pomerančem a brusinkami. Čokoláda je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v údolí řeky Sambirano na Madagaskaru.

Údolí řeky Sambirano (odkud pocházejí kakaové boby použité na přípravu této čokoládády) má specifické mikroklima a místní půda je velmi bohatá na minerály. Kombinace mikroklimatu, půdy a vybraných odrůd kakaovníků produkuje kakaové boby s přirozenou sladkostí bohaté na ovocné (zejména citrusové) tóny.

Složení: kakaové boby, třtinový cukr, čisté kakaové máslo, brusinky, pomerančová kůra, pomerančový olej, emulgátor: slunečnicový lecitin (bez geneticky modifikovaných organismů – tzv. GMO free). Může obsahovat stopy ořechů, GMO free sójového lecitinu, sezamu a mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Na přípravu čokolád Menakao jsou používány boby z vybraných plantáží z údolí řeky Sambirano na Madagaskaru, kde jsou kakaovníky pěstovány bez použití pesticidů a umělých hnojiv. V čokoládách též nenajdete žádná umělá aromata ani vanilin. Použitý lecitin je beze stop geneticky modifikovaných organismů (tzv. GMO free).

Hmotnost a velikost: 65 g, 189×104×10 mm

Čokolády Menakao jsou vyráběny na Madagaskaru v čokoládovně Cinagra, jež vyrábí výjimečnou čokoládu od roku 2006. Více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/menakao

 

Specifikace
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. hořká
Příchuť Příchuť čokolády. brusinky, pomeranč
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. 63
Odrůda bobů Odrůda kakaových bobů z nichž je čokoláda vyrobena. Trinitario
Původ bobů Země odkud pocházejí kakaové boby, z nichž je čokoláda vyrobena. Madagaskar
Bio ne
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 65
Hodnocení
Uřídil hodnotil/a: Čas: 23:00 Datum: 21.09.2016
Výborná kombinace!
Jirka hodnotil/a: Čas: 20:12 Datum: 13.09.2016
Osvěžující kombinace musím říct.