Čokoláda Chocolate Tree Mexico Aztec Spice 70%
Kód: CTR-1150Detailní popis produktu
Čokoláda Chocolate Tree Mexico Aztec Spice 70% 40 g
Minimální doporučená trvanlivost – nejlépe spotřebujte do: 7. 11. 2025
|
|
Tato tmavá kořeněná čokoláda je vyrobena v tradičním mexickém stylu ze 70 % kakaa a 10 % mandlí. Vyrábí se ze starobylé odrůdy kakaa Criollo z Tabasqueña v Tabascu. V křupavé tabulce na Vás čeká kořeněná chuť chilli a skořice, zjemněná mandlemi.
Složení: kakaové boby, třtinový cukr, mandle, skořice, chilli. Může obsahovat stopy mléka.
Hmotnost: 40 g
Chocolate Tree je skotská bean-to-bar čokoládová manufaktura, která si zakládá na kvalitě ingrediencí i jejich zpracování. Jejich cílem je vytvářet výbornou čokoládu, ale také chránit biodiverzitu a pozitivně ovlivňovat naši planetu. Nakupují kakao z malých farem v Jižní a Střední Americe, které dále zpracovávají tradičními řemeslnými postupy. Všechny kroky výroby čokolády, od pražení, přes konšování, po finální zpracování bobů, probíhají přímo v manufaktuře v Edinburghu.
| Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
|---|---|
| Energie v kJ | 2176 |
| Energie v kcal | 501 |
| Tuky v g | 41 |
| z toho nasycené tuky v g | 21,4 |
| Sacharidy v g | 43,7 |
| z toho cukry v g | 20,5 |
| Bílkoviny v g | 10,5 |
| Sůl v g | 0 |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.04 kg |
| EAN: | 5060315921051 |
| ? Obsah kakaové hmoty: | 70 |
| Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
| Příchuť čokolády: | S PŘÍCHUTÍ, — KOŘENÍ:, chilli, skořice, — OŘECHY & SEMÍNKA:, mandle |
| Odrůda kakaových bobů: | Criollo |
| ? Původ kakaových bobů: | === AMERIKA ===, Mexiko |
| Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
| Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
| Druh čokolády: | tmavá |
| Hmotnost: | 40 |
| Značka: | Chocolate Tree |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Chocolate Tree je skotská bean-to-bar čokoládová manufaktura, která si zakládá na kvalitě ingrediencí i jejich zpracování. Jejich cílem je vytvářet výbornou čokoládu, ale také chránit biodiverzitu a pozitivně ovlivňovat naši planetu. Nakupují kakao z malých farem v Jižní a Střední Americe, které dále zpracovávají tradičními řemeslnými postupy. Všechny kroky výroby čokolády, od pražení, přes konšování, po finální zpracování bobů, probíhají přímo v manufaktuře v Edinburghu. Udržitelné jsou i jejich balicí materiály, které jsou kompostovatelné a/nebo recyklovatelné.
