Chocolate Hill Peru Criollo 70% s quinoou a mákem

Kód: CHPC03
109 Kč 97,32 Kč bez DPH 173,02 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

70% tmavá čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru dochucená quinoou a mákem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chocolate Hill Peru Criollo 70% s quinoou a mákem

70% tmavá čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo z Peru dochucená quinoou a mákem.

Čokoláda má speciální odolný obal bránící jejímu poškození při přepravě. Samotná čokoláda je v elegantním průhledném celofánovém obalu s logem čokoládovny. Celá je pak zabalena v obalu z pevného kartonu, který je navržen tak, aby se čokoláda nepoškodila ani při pádu na zem.

Složení: kakaové boby, třtinový cukr, quinoa bílá (2.38%), mák modrý (2.38%). Obsah kakaové sušiny nejméně 70%. Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů.

Hmotnost a balení: 63 g, 15.3 x 9 x 1.5 cm

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně. Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;) Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na Karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vyrábí prvnotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Více podrobností o čokoládovně Chocolate Hill naleznete na www.cokobanka.cz/chocolate-hill

Nutriční hodnoty / výživové údaje 
100 g
Energie v kJ 2162
Energie v kcal 522
Tuky v g 34,5
    z toho nasycené tuky v g 22,8
Sacharidy v g 42,7
    z toho cukry v g 29,2
Bílkoviny v g 9,6
Sůl v g 0,1
5
0x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
4
PZ Avatar autora | 9.3.2019
Zajímavá kombinace. Takový makovec v čokoládě :)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Chocolate Hill

Brněnská čokoládovna Chocolate Hill je svěží vítr na naší čokoládové scéně.

Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, je dobrodruh tělem i duší a všeuměl se zlatýma českýma ručičkama k tomu ;). Na svých toulkách navštívil mnoho kakaových plantáží a umění čokolatiérskému se učil hezky v teple na karibském ostrově Granadě. Tento manuálně překvapivě zručný muž si pak většinu strojů na výrobu čokolády sám vyrobil a nyní v Brně vytvářejí prvotřídní čokoládu z těch nejlepších surovin. Oblíbil si zejména aromatickou odrůdu kakaových bobů Criollo pro její svůdné ovocné chuťové tóny.

Výsledkem je poctivá čokoláda s bohatým a pestrým spektrem chutí a vůní. Mrkněte na video z čokoládovny!

Výrobce: Chocolate hill s.r.o., Žižkova 430/1, 602 00 Brno, IČ: 04379527
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775