ZNAČKY, Strana 8
-
Michel Cluizel
-
Francois Pralus
-
Bonnat
-
Mathez
-
Menakao
-
Akesson
-
Ajala
-
Chocolate Hill
-
Jordis
-
ČokoBanka
-
Maison della Nocciola
-
Štěpánčiny divné čokolády
-
Já rád svá játra

Jemná tmavá čokoláda s mimořádně dlouhou dochutí. Intimní seznámení s touto čokoládou vede přes chutě exotického ovoce přes tóny sušeného ovoce, chuť pražených kakaových...

73% plantážní čokoláda „Vila Gracinda“ z ostrova Svatého Tomáše. V hlaďounké čokoládě ucítíte pražené chutě mísící se s kořeněnými a bylinnými s dlouhotrvající chutí...

Delikátní francouzské kakaové lanýže (truffles) s lískovými oříšky v sáčku. Úsporné, praktické a ekologické balení.

Tmavá 72% čokoláda s ořechy, sultánkami a kandovanou pomerančovou kůrou. Najdete na ní i mandle, lískové ořechy a pistácie. Čokoláda se silnou kakaovou chutí a křupavou texturou...

Delikátní francouzské kakaové lanýže s malinovými makronkami v úsporném, praktickém a ekologickém balení. Lahodná kombinace svěží maliny a hořké chuti kakaa vám nedá...

Jemná čokoláda s krémovou chutí kokosu, bez mléka, s obsahem kakové hmoty pouze 55%, slazená sušenou třtinovou šťávou. Mohli bychom ji tedy nazvat "bez-mléčnou...

Tato 75% čokoláda je připravená z kakaových bobů pocházejících z Peru. Chuťový profil je jemně sametově kořeněný. Na zadním patře můžeme občas pozorovat i ostře ovocně-kořeněné...

75% hořká čokoláda svěží chuti s dřevitými a vanilkovými chuťovými tóny. Je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Kostariky.

70% čokoláda z kakaových bobů z oblasti Guayas z Ekvádoru s drcenými kávovými zrny aromatické odrůdy Arabica z Brazílie (min 9 %). Vysoká nadmořská výška oblasti Chiapas a...

Neodolatelná kombinace chuti kakaových bobů, divokého pomeranče a lučních květů učarovala i mezinárodní porotě evropské soutěže prestižních čokolád. Čokoláda z bobů...

Horká čokoláda, kterou Vám nabídnou jen v několika vyhlášených Pařížských kavárnách. Francois Pralus připravil tuto 75% čokoládu z vybrané směsi kakaových bobů z Madagaskaru.

Tahle bílá čokoláda osloví jemnou chutí výběrového bio kakaového másla z Dominikánské republiky, kterého obsahuje výjimečných 45 %. Jeho chuť rozvine kvalitní...

Delikátní tradiční francouzské kakaové lanýže v elegantní zlaté papírové krabičce, ze „zlaté“ edice (d'Or = ze zlata) francouzské čokoládovny Mathez.

Vysokoprocentní – 48% – mléčná čokoláda z oblasti San Martín v Peru s najemno nasekanými pomalu praženými italskými lískovými oříšky, v bio kvalitě. Při ochutnání...

100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru v bio kvalitě. Vyznačuje se sladkými ovocnými tóny. Toto 3kg gastro balení...