Horká mléčná 42 % BEAN-TO-BAR čokoláda k pití i pečení
Kód: BESHCM01Detailní popis produktu
Horká mléčná 42 % BEAN-TO-BAR čokoláda k pití i pečení
Dokonale hustá, pravá mléčná BEAN-to-BAR čokoláda s vysokým obsahem kakaa (42 %). Připravte si hustou čokoládu na pití doma. Příprava horké čokolády z aromatických kakaových bobů zabere jen chvilku. Tato čokoláda má dokonale vyváženou chuť – sametovou, jemně sladkou, se znatelnou hloubkou kakaa. Díky své vločkové formě se také dobře hodí jako přísada k Vašemu pečení a vaření - k přípravě dezertů, krémů, pralinek a nebo vlastních domácích čokolád.
Máte rádi chvilku, kdy vypnete a vychutnáte si skvělou horkou čokoládu?
No, to je skvělé! Naše pravá mléčná BEAN-to-BAR čokoláda s 42% obsahem kakaa, připravená z vybrané směsi kakaových bobů je tady pro vás. Ve formě jemně mletých vloček se dokonale rozpouštějí v mléce nebo smetaně a vytvářejí hustý, aromatický nápoj. Řemeslně připravená s důrazem na ingredience a chuť – bez zbytečných přísad. Je to každodenní potěšení, které si můžete vychutnat nebo zpracovat po svém.
Jak připravit mléčnou čokoládu k pití?
Mnoho lidí se nás ptá, jak připravit dobrou horkou čokoládu. Při přípravě nezapomeňte čokoládu vařit, ale zahřát ji na přibližně 60–70 stupňů Celsia. Během přípravy ji pomalu míchejte; dobrá čokoláda nemá ráda spěch.
Návrh 1: Šálek velmi husté mléčné čokolády k vychutnání
Porce 140 ml – hrnek
Připravte si přibližně 70 ml 18% smetany (nebo 35 ml 35% smetany a 40 ml mléka), přidejte přibližně 70 g čokolády. Zahřejte na přibližně 60-70 stupňů Celsia za pomalého míchání. Jakmile se čokoláda rozpustí, je připravena k vychutnání.
Návrh 2: Šálek mléčné čokolády k zapití zákusku nebo jiné domácí dobroty
Porce cca 230 ml – hrnek
Připravte si 200 ml mléka, přidejte 2 lžíce čokolády (cca 30 g). Zahřívejte za stálého míchání, dokud se čokoláda nerozpustí.
Dobrou chuť!
Složení: cukr, kakaové boby, sušené plnotučné mléko , kakaové máslo, sójový lecitin. Obsah kakaových součástí min. 42 %.
Může obsahovat stopy ořechů
Hmotnost: 200 g
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2272 |
Energie v kcal | 543 |
Tuky v g | 36 |
z toho nasycené tuky v g | 22 |
Sacharidy v g | 52 |
z toho cukry v g | 46 |
Bílkoviny v g | 9 |
Sůl v g | 0,2 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
... tak tohle je ten poctivý JANEK - přesně Janek Wozniak, majitel poctivé řemeslné čokoládovny v srdci Beskyd, coby kamenem dohodil od českých i slovenských hranic. Stovky poctivých čokolád i dalších výrobků (doslova veškerou svou produkci !!!) vyrábí skutečně "bean-to-bar" a to v malebném lázeňském městečku Wegierska Górka. Nejen v Polsku je to opravdový unikát zároveň tím, jak poctivě a kvalitně ke své výrobě přistupují, ale také, jak se stávají průkopníky vlny, která má již u nás i v Evropě trošku delší tradici. Přísní komisaři prestižních mezinárodních čokoládových soutěží to již také mnohokrát ocenili. Za své čokolády si odnesli bezpočet významných ocenění.
Tuto čokoládovnu jsme objevili pro naše zákazníky a je to pro nás bomba. A to nemluvíme jen o jejich skvělých bean-to-bar čokoládových bombách s ovocem nebo marshmallows, ale také snad o první opravdu dobré a poctivé bean-to-bar dubajské čokoládě na světě, za kterou získali bronzovou medaili z Academy of Chocolat.
Je ze skvělých madagaskarských bobů proslulého Bertila Akessona. Ale i pro jejich další čokolády vybírají ty nejlepší boby na světě - inspirujte se jejich nabídkou.
ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny BESKID CHOCOLATE pro Česko a Slovensko.
Výrobce: Beskid Chocolate, ul. 3 Maja 28, 34-350 Węgierska Górka, Polsko
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775