V létě za Vás hlídáme teploty a čokoládu odesíláme (po dohodě s Vámi) v nejvhodnějším okamžiku, aby dorazila v pořádku.

Hodnocení obchodu

5,0 512 hodnocení
5
506x
4
5x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 4.12.2017
+ Fantastický výběr
+ Úžasné množství informací
+ Rychlost dodání
+ Příjemná komunikace

Avatar autora (Administrátor) 26.7.2021
Jé, to nás moc těší taková milá reakce. Děkujeme! A budeme se snažit aby i Váš příští nákup u nás byl minimálně stejně příjemný :) S veselým pozdravem, Petr Veselý
Avatar autora | 4.12.2017
Vše na výbornou, doprava, komunikace a luxusní zboží!!!Doporučuji všem.
Avatar autora (Administrátor) 26.7.2021
Děkujeme Vám za milou recenzi :) A těšíme se na Vaši další návštěvu! Ať se Vám dobře mlsá! S veselým pozdravem, Petr Veselý
Avatar autora | 30.11.2017
+ cena, vyber tovaru, kvalita komunikacie

Avatar autora (Administrátor) 26.7.2021
Děkujeme Vám za hezké hodnocení! Je to radost mít takové zákazníky jako jste vy. :) A podporovat tuhle ušlechtilou formu gurmánské závislosti :) Ať Vám stále chutná! Petr Hanzálek
Avatar autora | 23.11.2017
+ Rychlost dodání
+ Perfektně zabalené, čokoláda se nepolámala
+ K balíčku bylo přibaleno pár čokládek jako dárek :-)

Rozhodně doporučuji, skvělý výběr a perfektní doručení.
Avatar autora (Administrátor) 26.7.2021
Děkuju! To mám radost, že jste s pečlivost balení našeho skladu spokojen. A taky že Vám naše "miničokoládky pro radost" udělaly radost :) Těšíme se na Vaši další návštěvu! ;) S veselým pozdravem, Petr Veselý
Avatar autora | 22.11.2017
Přehlednost, velký výběr, vstřícnost
Avatar autora (Administrátor) 26.7.2021
Jsme rádi, že jste byl spokojen! A těšíme se na Vaši další návštěvu. Ať Vám chutná! Petr Veselý
Avatar autora | 20.11.2017
bezproblematický nákup s problematickou reakcí na obsah zásilky - ta musela býti zlikvidována velmi brzy popř. schována před mlsnými jazýčky
Avatar autora (Administrátor) 26.7.2021
:-) s obsahem bývá problém často - podléhá velmi rychlé zkáze jakmile ho nějký mlsoun objeví :-) Těšíme se na Vaši další návštěvu v e-shopíku. Jsem s veselým pozdravem, Petr Veselý
Avatar autora | 14.11.2017
+ Za každou zakoupenou čokoládu dostanete dárek ve formě malé ochutnávkové čokoládky (5g).
+ Zboží bývá doručeno již druhý den po objednání (PO- objednání; ST; ČT- doručení).
+ Čokolády jsou pečlivě zabalené a chráněné před poškozením.

Velmi dobrý obchod, jediný distributor určitých značek čokolád pro ČR.
Avatar autora (Administrátor) 26.7.2021
Děkujeme Vám za pozitivní recenzi! Jsem rád, že jste byl spokojen a že Vám naše miničokoládičky pro radost chutnaly :) Těšíme se na Vaši další návštěvu, Petr Veselý
Avatar autora | 9.11.2017
- velký výběr kvalitních čokolád - dobrá přehlednost obchodu - bezproblémová komunikace - opravdu velmi rychlé dodání zboží
Avatar autora (Administrátor) 26.7.2021
Děkujeme! Mám velkou radost, ze jste byla spokojená! Až budete mít zase chuť zamlsat, stavte se ;) Hezký den Vám přeji, Petr Veselý
Avatar autora | 5.11.2017
+ rychlost, kvalita, cena

Avatar autora (Administrátor) 26.7.2021
Děkujeme Vám za pozitivní recenzi. :) A těšíme se na Vaši další návštěvu! Petra Veselá
Avatar autora | 25.10.2017
Zatím vše bez problému, rychlost vyřízení a dodání zboží.
Avatar autora (Administrátor) 26.7.2021
Děkujeme za milou recenzi. Jsme rádi že se Vám u nás dobře nakupovalo :) Hezký podzimní den přeji, Petja Veselá
Avatar autora | 17.10.2017
+ výborná komunikace a kavlita výrobků

Avatar autora (Administrátor) 26.7.2021
Ďekujeme za hezkou recenzi! Jsme rádi, že jste byla spokojená a budeme se snažit Vás uspokojit i příště. :) Hezký babolétí den Vám přeji, Petra Veselá
Avatar autora | 15.10.2017
- škoda, že není odběr v Brně a musí se platit poštovné, přestože obchod je v Brně

mají velmi dobré čokolády, které jinde nejsou, speciálně 100% menakao, cena vyšší, zmenšila se velikost tabulek, to je asi trend doby....
Avatar autora (Administrátor) 26.7.2021
Dobrý den, v Brně máme jen sídlo firmy, ale pracujeme doma, jak už to u malých firmiček bývá. A sklad máme v Praze. Ale přes zásilkovnu je poštovný jen za 49 kaček. Jsem ráda, že Vám čokolády chutnají a těšíme se na Vaši další objednávku. Hezký den Vám přeji, Petra Veselá
Avatar autora | 10.10.2017
Oceňuji humor, přispěl k těšení se na sladkou dobrotu.
Avatar autora (Administrátor) 26.7.2021
Dobrý den, rádi jsme Vás pobavili, to nás baví :-). Jestli Vám dokonce i chutnala čokoláda, máme splněno :-). Úsměv v očích a čokoládu v ruce Vám přeje Jorga Cidlinská
Avatar autora | 6.10.2017
+ Rychle dodani, zasilka v poradku
+ Zadna

Avatar autora (Administrátor) 26.7.2021
Dekujeme! To mame radost, že jsme Vás uspokojili :) Přijďte zas! Petra Veselá
Avatar autora | 5.10.2017
ok
Avatar autora (Administrátor) 26.7.2021
Dobry den, jak jsme spolu mluvili telefonem tak pochybeni bylo na strane ridice kuryrni sluzby, ktery zasilku dodal pozde. Omlouvam se a doufam, ze uz se to nebude opakovat. Hezky den Vam preji, Petr Hanzalek
Avatar autora | 26.9.2017
Skvělá komunikace,která mě pobavila.Nebylo to strohé,ale bylo to utčeno výhradně mně.Mělo to přátelský a velmi vtipný náboj.Objednejte a sami poznáte o čem píši.Šárka
Avatar autora (Administrátor) 26.7.2021
Dobrý den, paní Šárko, děkujeme za krásnou recenzi a budeme se upřímně snažit Vás příště zase pobavit (a taky chutně nakrmit, nebojte, na tom trváme :-)). Úsměv v očích a čokoládu v ruce přeje Jorga Cidlinská
Avatar autora | 28.8.2017
Největší úspěch jsem slavil s degustačními sadami deseti různých s návodem na správné čoko-ochutnávání - je to originální dáreček. I ostatní čokolády jsme už s přáteli smlsali, jdu objednat další :) Jo a bacha Menaco 100% je fakt nečekaně hořká... no prostě žádnej cukr.
Avatar autora (Administrátor) 26.7.2021
Děkujeme Vám za milou recenzi. A mám radost, že degustační sada měla takový úspěch! :) Ať se Vám dobře mlsá! ;) Petra Veselá
Avatar autora | 20.8.2017
Vše ok. Mohl by tam být přehled všech oceněných čokolád i když není v nabídce.
Avatar autora (Administrátor) 26.7.2021
Děkujeme Vám za hezké hodnocení! Seznam těch oceněných čokolád je zde: https://www.cokobanka.cz/ocenene-cokolady/ Těšíme se na Vaši příští návštěvu a přejeme hezký nedělní večer ;) Petja Veselá a ostatní ČokoBankéři ;)
Avatar autora | 1.8.2017
+ Snadné objednání, rychlé dodání
+ Žádnou nevýhodu jsem nepocítila.

Velmi spokojená s nákupem a dobou dodání.
Avatar autora (Administrátor) 26.7.2021
Jsme moc rádi, že jste byla spokojená! A budeme se snažit aby tomu bylo tak i nadále :) Hezký letní den Vám přeji, Petra Veselá
Avatar autora | 28.7.2017
Pokud máte rádi kvalitní čokoládu, tak jedině z Čokobanky - velký výběr, rychlé dodání zboží, bezproblémová komunikace.
Avatar autora (Administrátor) 26.7.2021
Děkujeme za pochvalu! Moc nás potěšila. Budeme se snažit aby se Vám i nadále u nás dobře mlsalo ;) Krásné léto Vám přeji, Petja Veselá CokoBanka.cz