Po dobu platnosti mimořádných vládních opatření k zamezení šíření koronaviru rušíme platbu dobírkou. Za nepohodlí se omlouváme.

Hodnocení obchodu

5,0 253 hodnocení
5
251x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 10.12.2016
+ Ochota. Skvělé produkty.

Vřele doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 2.4.2020
Děkujeme Vám za příznivou recenzi. Ať Vám čokolády chutnají! Pěkný večer přeji, Petra Veselá
Avatar autora | 9.12.2016
+ možnost koupit si nejlepší čokoládu na jednom místě
- pro mě bylo výdejní místo trochu z ruky, teď bych to již našel snadněji, třeba mohla být popsána cesta i hromadnou dopravou. Jinak kombinace vlak/z centra/ + autobus je dost rychlá.

Avatar autora (Administrátor) 2.4.2020
Dekujeme Vam za vstricnou recenzi! Výdejní místo, které jste použil - tedy náš sklad za Prahou, je opravdu z ruky. Jako výdejní místa používají naši zákazníci obvykle pobočky Zásilkovny, které jsou už skoro všude a vyzvednutí je tak velmi pohodlné. Těšíme se na Vaši další objednávku a ať Vám čokolády chutnají! Pěkný víkend přeji, Petra Veselá
Avatar autora | 8.12.2016
+ -velký výběr a prvotřídní kvalita zboží
+ -spolehlivost
+ -rychlé dodání zboží
- žádné jsem nenašla

Avatar autora (Administrátor) 2.4.2020
Děkujeme za vstřícnou recenzi! Krásný večer přeji, Petra Veselá
Avatar autora | 7.12.2016
+ Mohu nakoupit takřka "z gauče".
+ Líbila se mi prezentace čokolád v Osinalicích,předvedená Petrou.

Odstavec výš - výhody. Mám mlsného zetě Martina, tak mu čokoládu od Vás přinese Ježíšek. Pro mě - důchodkyni není úplně možné kupovat tyto výborné čokolády často, ale to není důvod, proč bych o ČokoBance nemohla informovat a doporučit jiným mlsounům. Jestli se ale někdo rozhoupe, to už neovlivním :).
Avatar autora (Administrátor) 2.4.2020
Děkujeme za milou a pozitivní recenzi! Ať Vám oběma s Martinem chutná! ;) Pěkný večer přeju! Petra
Avatar autora | 6.12.2016
+ Closness
+ Variety
+ Quality

Avatar autora (Administrátor) 2.4.2020
Thank you Robert for a kind feedback! I'm glad you were satisfied. Wishing you nice evening, Petra Veselá, CokoBanka.cz
Avatar autora | 5.12.2016
+ Kvalitní zboží

Avatar autora (Administrátor) 2.4.2020
Děkujeme za pozitivní hodnocení. Přeji Vám hezký večer, Petra Veselá
Avatar autora | 27.11.2016
+ skvělý výběr kvalitní čokolády
- žádné, snad by potěšil osobní odběr v Brně

Skvělý obchod, velmi jsem si užil i poměrně netradičně napsané emaily vztažené k objednávce :-) K objednávce přiloženy i drobné ochutnávky jako bonus.
Avatar autora (Administrátor) 2.4.2020
Dekujeme Vam za pozitivni referenci! Jsem rada, ze se Vam zertovny styl kolegyne Jorgy libi :-) A taky ze Vam chutnaly minicokoladky pro radost. Preji Vam krasny zimni den! Petja Veselá
Avatar autora | 21.11.2016
+ zboží, které jinde není
- holt dražší, ale je to kvalita, nemá osobní odběr v Brně, takže se musí platit poštovné

skvělé čokolády, škoda, že není osobní odběr v Brně
Avatar autora (Administrátor) 2.4.2020
Dobrý večer, děkujeme Vám za vstřícnou recenzi. Odběrné místo v Brně nemáme, ale zato dopravu do husté sítě Zásilkovna.cz máme jen 49 Kč, takže můžete snadno vybrat tu, co je Vám nejblíže. Hezké gurmánské zážitky přeji, Petra z ČokoBanky
Avatar autora | 23.10.2016
- Moc kategorii cokolad - neprehledne

Avatar autora (Administrátor) 2.4.2020
Děkujeme Vám za recenzi. Mrzí nás, že je pro Vás eshop nepřehledný. Bereme si to za domací úkol a vylepšíme to. Hezký den Vám přeji, Petja Veselá
Avatar autora | 17.10.2016
+ kvalitní zboží

spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 2.4.2020
Jsme rádi, že jste byla spokojena! Hezké pondělí Vám přeji, Petja Veselá
Avatar autora | 10.10.2016
+ vše jak má být...
- nenarazil jsem na nic...

doporučuji...
Avatar autora (Administrátor) 2.4.2020
Jsme rádi, že jste byl spokojen. Přeji Vám hezké odpoledne, Petja Veselá
Avatar autora | 5.10.2016
+ Mají v tomto eshopu čokolády, které znám z jinak znám jen z francouzských gurmánských obchodů. Většinu jsem nikde jinde neviděla. A navíc jim rozumí. Radost si popovídat s kolegy čokoholiky :-)

profi a navíc přátelský přístup široký sortiment výborných čokolád kvalitně zabalené zboží rychlost doručení vše mají skladem
Avatar autora (Administrátor) 2.4.2020
Moc Vám děkujeme za hezkou recenzi! Byl to s Vámi prima pokec. To je vždycky radost popovídat s dalším fandou do dobrých čokolád :-) Ať Vám stále chutná! Za čokoholiky z ČokoBanky, Petr
Avatar autora | 3.10.2016
+ široký výběr kvalitních čokolád
+ profesionální a ochotný servis

Jsem spokojen. Zboží dorazilo hezky zabaleno a včas. Dobrá komunikace.
Avatar autora (Administrátor) 2.4.2020
Velmi Vám děkujeme pane Uřídile za hezkou recenzi. Vážíme si Vaší spokojenosti! Přeji Vám krásné pondělí, Petja Veselá
Avatar autora | 28.9.2016
+ Kvalitní čokoláda, ochotné, vstřícné a velmi příjemné jednání.

Spolehlivost. Profesionalita - rozumí svému řemeslu. Odpovídají včas a ochotně. Kvalitní zabalení zboží. Nakupuji zde pravidelně a nemám na co si stěžovat. Všem doporučuji!
Avatar autora (Administrátor) 2.4.2020
Děkujeme Vám velmi za hezkou recenzi paní Ivánková! Velmi nás těší. :) Hezký svátek Vám přeji, Petja Veselá
Avatar autora | 25.9.2016
+ Nejvíce jsem spokojený s osobním přístupem. Jak paní Petja, tak paní Jorga mi ochotně už několikrát poradily. Paní Jorga má navíc zábavný styl korespondence :)
+ Také se mi líbí, že mají vždy vše skladem. Asi protože jsou výhradní dovozci.

Balíčky jsou zabaleny precizně, vždy jsem dostal včas zprávu, kdy zboží dorazí a dorazilo tak jak bylo řečeno.
Avatar autora (Administrátor) 2.4.2020
Děkujeme pane Peroutko! Vaší spokojenosti si vážíme a Jorga slibuje, že Vám dál bude posílat žertovné emaily :) Vaši mlsouni z ČokoBanky
Avatar autora | 23.9.2016
+ Moc se v kvalitních čokoládách nevyznám - objednávka byl dárek - tak jsem do čokobanky nejdřív zavolala a velmi ochotně mi poradili a ještě mi hodně o čokoládách pověděli. Děkuju tímto panu Petrovi.

- rozumí svému řemeslu: čokoládě - kvalitně zabalený balíček - výborná komunikace Všem doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 2.4.2020
Děkujeme Vám paní Jelínková za spokojenou recenzi! A těšíme se na Vaši další návštěvu. Hezký víkend Vám přeje Petr z ČokoBanky.
Avatar autora | 23.9.2016
+ Už u čokobanky s manželem nakupujeme asi 5 let a rádi se vracíme. Několikrát nám moc dobře poradili, k balíčku dávají drobné čokoládky na ochutnání, což vždycky potěší. :)

Přijde mi, že čokoládám moc dobře rozumí. Jinak kvalita služeb perfektní: balíčky profesionálně zabalené, na dotazy odpovídají. Jednou dorazil balíček poškozený, což byla evidentně chyba dopravce, jak jsem jim zavolala, na nic se neptali a hned poslali zboží nové.
Avatar autora (Administrátor) 2.4.2020
Moc Vám děkujeme za povzbudivou reakci paní Kunčická! A těšíme se na Vaši další objednávku :) Vaši mlsouni z ČokoBanky
Avatar autora | 21.9.2016
+ Je to speciálka. A mají tam takové čokolády, co nikde jinde nemají. A taky mají vše skladem, tak nemusím čekat až to někde objednají, ale za dva dny to mám doma.

Zatím můj třetí nákup a potřetí spokojenost. Čokolády kvalitně zabalené, zákaznická podpora funguje a navíc je paní Jorga velmi vtipná :) Obchod s klidným svědomím doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 2.4.2020
Děkujeme Vám pane Šmitáku. Velmi si ceníme Vašeho příznivého hodnocení. Vaše ČokoBanka.
Avatar autora | 16.9.2016
+ Jsem čokoholik :) A tihle lidi čokoládě opravdu rozumí. Nakupuju u nich už 6tým rokem a zatím nebyl jedinný problém.

Nejvíc se mi líbí osobní přístup. Přijde mi, že si tu zákazníka - narozdíl od jiných obchodů - považují.
Avatar autora (Administrátor) 2.4.2020
Děkujeme pane Zemánku! Vážíme si Vaší pochvaly.