Čokoláda - to nejlepší z planety Země

5 položek celkem
cluizel minicokolada noir infini cokobanka cz 1000 1
Miničokoládka Michel Cluizel Noir Infini 99%
Naskladnění: cca začátek června
8,61 Kč bez DPH
9,90 Kč

99% miničokoládka se silným čistě hořkým chuťovým nástupem. Konzistence je hladká, čokoláda má výrazný a dlouhý chuťový dozvuk a je jemně kořeněná.

MCMC-69450-MINI
michel-cluizel-cokolada-infini-99.cokobanka.cz
Čokoláda Michel Cluizel Noir Infini 99%
Naskladnění: cca začátek června
129,57 Kč bez DPH
149 Kč

99% čokoláda se silným čistě hořkým chuťovým nástupem. Konzistence je hladká, čokoláda má výrazný a dlouhý chuťový dozvuk a je jemně kořeněná.

MCN-12029
michel cluizel degustacni sada intro cokobanka cz
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

Degustační sada na seznámení s čokoládami Michel Cluizel. Sada obsahuje 10 jednotlivě balených čtverečků: 6 tmavých (z toho 4 plantážní) a 4 mléčné (z toho 3...

CBDSMC03
michel-cluizel-cokolada-infini-30g-cokobanka-cz
68,70 Kč bez DPH
79 Kč

99% čokoláda se silným čistě hořkým chuťovým nástupem. Konzistence je hladká, čokoláda má výrazný a dlouhý chuťový dozvuk a je jemně kořeněná. Třicetigramové balení je vhodné na...

MCN-69310
michel-cluizel-degustacni-grandes-teneurs-cokobanka-cz
694,78 Kč bez DPH
799 Kč

70 čokoládových disků sedmi druhů čokolád (4 hořké a 3 mléčné). Mléčné 39%, 45% a 50%, hořké 63%, 72%, 85% a 99%. Ideální příležitost najít své nejoblíbenější „procento...

MCN-12902

Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což? 

Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou

  • od respektovaných čokolatiérů
  • ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
  • z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
  • některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
  • „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.

Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.