Jsou tu vedra. Pohoda. Teploty hlídáme a nejlepší čas odeslání s Vámi dohodneme.

Čokoláda - to nejlepší z planety Země

4 položek celkem
bonnat cokolada el castilero cokobanka cz 1024
Akce Plantážní Oceněná
259 Kč –4 %
216,52 Kč bez DPH
249 Kč

75% tmavá čokoláda z kakaových bobů pocházejících z přírodní rezervace Indio Maíz v Nikaragui. Čokoláda má sametově hladkou konzistenci. Chuť je sladká s ovocnými...

BNTC44
francois pralus cokolada nicaragua cokobanka cz 1000
146,96 Kč bez DPH
169 Kč

75% hořká čokoláda se svěžími chuťovými tóny máty a koření. Je připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario z Nikaraguy.

FPTC26
francois pralus degustacni sada intro cokobanka cz
Oceněná
120,87 Kč bez DPH
139 Kč

Degustační sada na seznámení se single-origin čokoládami Francois Pralus. Obsahuje 10 jednotlivě balených čtverečků čokolád a kávolád (6 tmavých 75% čokolád, 1 mléčnou 45%...

CBDSFP01
ajala boby kakaove cokobanka cz 768
Bio
173,91 Kč bez DPH
200 Kč

Pražené, výběrové, kakaové boby odrůdy O'payo pěstované v Nikaragui, kde jsou kakaovníky pěstovány s úctou k přírodě i samotným farmářům. Kakaové boby jsou v bio kvalitě.

AJKB01G250

Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což? 

Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou

Zobrazit více ...

  • od respektovaných čokolatiérů
  • ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
  • z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
  • některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
  • „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.

Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení