Čokoláda - to nejlepší z planety Země

5 položek celkem
bonnat cokolada haiti cokobanka cz 1024
155,65 Kč bez DPH
179 Kč

Chuťově pestrá čokoláda s výranou zemitostí a kořeněnými tóny skořice. V závěru se objevují i jemné ovocné tóny. Kakaové boby, z nichž je tato delikátní čokoláda připravena,...

BNTC37
ajala cokolada vino cokobanka cz 768
108,70 Kč bez DPH
125 Kč

Hořká čokoláda z kvalitních bobů, macerovaných ve víně. Ucítíte v ní lehký nádech vína, svěží tóny letního ovoce a vůni po višních se smetanovým pohlazením. Umožní vám naplno...

AJTC23
ajala cokolada haiti.cokobanka.cz
100 Kč bez DPH
115 Kč

Chuťově originální, single origin, hořká čokoláda s obsahem kakaa 70 %, slazená sušenou třtinovou šťávou. Kakaové boby pocházejí z Haiti z regionu Grand Nord, kde...

AJTC05
ajala whisky cokobanka cz 768
Čokoláda Ajala tmavá 63% Whisky
Momentálně nedostupné
108,70 Kč bez DPH
125 Kč

Chuťově velmi vyvážená hořká čokoláda s kouřovou 10letou whisky, vyrobenou s vášní, vám okoření život. S touto čokoládou můžete svátek lásky slavit celý...

AJTC24
cb degustacni sada bonnat rainbow origin cokobanka cz
1 346,96 Kč bez DPH
1 549 Kč

Sedm tmavých 75% čokolád ušlechtilého původu od francouzského čokolatiéra Stephana Bonnata. 700g čokoládového dobrodružství. Dárkově svázáno saténovou stužkou s ozdobným...

CBDS-BN-RO

Vážně podezříváme mimozemšťany, že hlavní důvod, proč k nám jezdí, je neodolatelná chuť na čokoládu. No a pokud je nám známo, tak planeta Země je jediná planeta s čokoládou. Máme to ale z pekla štěstí, což? 

Zde jsme pro Vás shromáždili ty nejlepší čokolády, které naše milá planeta nabízí. Čokolády jsou

  • od respektovaných čokolatiérů
  • ze všech známých odrůd kakaových bobů (i z velmi vzácných)
  • z vybraných oblastí, od drobných pěstitelů, s nimiž čokolatiéři navazují dlouhodobé vztahy
  • některé dokonce z jediné plantáže (single-estate neboli plantážní) a většinou z jediné oblasti (single-origin) .
  • „bean–to–bar,“ což znamená, že cesta od kakaových bobů k čokoládě je ta nejpřirozenější. Bez chemických úprav (jako je např. alkalizace). Připravené pomalým pražením a mletím, dlouhým mícháním (tzv. konšováním) vznikají čokolády bohaté na aroma a jemné chuťové tóny. Přečtěte si více v našem článku: „Jak vzniká pochoutka bohů“.

Čokolády jsme opatřili podrobnými degustačními poznámkami, abyste našli přesně takovou, která Vás maximálně uspokojí.