Čokoláda Francois Pralus Fortissima 80%

Kód: FPTC16 EAN: 3760085320123
80% čokoláda připravená z vybrané směsi kakaových bobů odrůd Criollo, Trinitario a Forastero. Nástup chladivě hořký, kyselkavý střed, ostružinový dozvuk.

3 hodnocení
Výrobce: Francois Pralus
Připraveno k odeslání
138,26 Kč bez DPH
159,00 Kč , plus doprava
Množstevní sleva:
od 5  - 1 % Sleva
od 18  - 2 % Sleva
 
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Čokoláda Francois Pralus Fortissima 80%

Čokoláda Francois Pralus Fortissima Criollo Forastero Trinitario 80%

80% čokoláda připravená z vybrané směsi kakaových bobů odrůd Criollo, Trinitario a Forastero z Ekvádoru. Nástup chladivě hořký, kyselkavý střed, ostružinový dozvuk.

Milovníkům snoubení čokolád s vínem doporučujeme tuto vyzkoušenou lahodnou kombinaci:

  • červené likérové víno Don Diego z vinařství Jakub Samšula z Čejkovic

Optimální degustační postup pro tuto kombinaci je plná pusa rozpuštěné čokolády (rozpuštěné v ústech) a pak přidat malý doušek vína. Užijte si to! :)

Složení: kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo), cukr, sójový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy oříšků a mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2558
Energie v kcal 618
Tuky v g 50
    z toho nasycené tuky v g 32
Sacharidy v g 28
    z toho cukry v g 17
Vláknina 9,7
Bílkoviny v g 9,5
Sůl v g stopové množství
Specifikace
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. 80
Odrůda bobů Odrůda kakaových bobů z nichž je čokoláda vyrobena. Blend (směs)
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. hořká
Původ bobů Země odkud pocházejí kakaové boby, z nichž je čokoláda vyrobena. Ekvádor
Bio ne
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 100
Hodnocení
Ivánková hodnotil/a: Čas: 18:21 Datum: 15.09.2016
Tady mne nevím proč napadá slovo "robustní". Má takovou plnou, sytou, čokoládovou chuť. Výtečná!