Vzácná čokoláda - čokoláda ze vzácných odrůd kakaových bobů
Kouzelná rostlina Theobroma cacao neboli kakovník existuje ve spoustě podob. Na velkých plantážích se pěstují klony s velkými výnosy, obvykle chuťově ploché a nezajímavé. Z těch se vyrábějí průmyslové čokolády, které si můžeme hodit do košíku v každém supermarketu.
Na druhém konci tohoto spektra jsou vzácné pralesní odrůdy, experimentální kříženci a další odrůdy šlechtěné a pěstované přesvědčenými nadšenci. Čokolády z nich připravené najdete v této sekci. Přejeme Vám vzrušující gurmánské zážitky!
Řazení produktů
Výpis produktů
Degustační sada dvaceti ks jednooblastních (single-origin) miničokoládek Francois...
Výjimečná tabulka hořké čokolády, která odhaluje dřevité a kořeněné tóny: skořice,...
Čokoládová cesta kolem světa. Degustační dárková sada jedno-oblastních...
Čokoláda je z kakaových bobů z nejstarší známé plantáže v Mexiku Xoconuzco. Kakao z...
Čokoláda je chuťově vyvážená s velmi jemnou hořkostí a příjemnou ovocitostí....
