Horká čokoláda a kakao, Strana 2

Čokoláda a kakao pro přípravu vašich dezertů a horkých nápojů

Tradiční horká čokoláda z rodinných čokoládoven se staletou tradicí. Nekompromisní francouzská gurmánská kvalita. Ochutnejte horkou čokoládu, kterou by Vám nabídli jen v těch nejlepších Pařížských kavárnách!

Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku. (To, co prodávají ve většině kaváren a restaurací jako „horkou čokoládu,“ je ve skutečnosti kakao nebo pudink.)

Zde pro Vás máme prvotřídní francouzské horké čokolády. Recept na tradiční horkou čokoládu, kterou si snadno připravíte doma, uvádíme v popisu jednotlivých výrobků. Horké čokolády z této sekce můžete také použít do čokoládové fontány.

Také zde najdete kakao (tedy kakaový prášek), což je ta chutná polovina kakaového bobu. (Druhá polovina - tuk - se jmenuje kakaové máslo.) Kakao, které zde máme, je z té nejvyšší sorty kakaových bobů. Chcete-li připravovat horkou čokoládu např. z obřích tabulek , mrkněte na naši sekci čokoláda na vaření. Samozřejmě pro horkou čokoládu můžete využít i klasické tabulky.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné